už sleduji forum nějakou dobu jako registrovaný uživatel, ale řekl jsem si, že se taky postupně zapojím a trošku se představím. Hokejový fanda, Ostravák žijící posledních 10 v Brně, ale srdce pořád Ostravské a s tím i spojená sbírka HC Vítkovice.
Hokejové katy sbírám už od roku 95, ale pouze jako kluk, který měl rád všechny karty, které se třpytí. Nicméně si doposud vzpomenu na svůj první balíček, který jsem otevřel. Byl to Parkhurst 92-93 a hned tam na mě vykouknul Mario Lemieux. Dosud si rád připomínám občasnými baličky vůni nových karet, takový nezapomenutelný zážitek. Nicméně Mária jsem hned druhý den vyměnil na sídlišti za THE GREAT ONE ze série SCORE 91... Zlatý časy..
Karty HC Vítkovice jsem začal výrazně sbírat před 12 lety a řekl bych, že se celkem daří. Dnes má sbírka přes 1100 karet (na paralelky mě moc neuhraje a abych měl 4x stejnou kartu jenom v jiném barevné provedení, to nutně nepotřebuju. Ale OFS 14-15 mě k tomu stále lákají. Fakt krásné karty.) včetně pár kousků s limitací x/05, x/09, x/10, ale pořád chybí pár karet i ze starších ročníků. Nicméně můžu s radostí říct, že mám konečně všechny karty HC Vítkovice od výrobce APS a DS a to mě opravdu těší.
Tak ať ta série OFS 18-19 stojí za to a konečně Vítkovice vyhrají po 38 letech ten Titul

Evutan