již asi tři měsíce sleduji dění kolem sbírání nhl karet tady na foru a na e-shopech. Jsem, stejně jako mnozí z Vás, sběratelem z 90. let, po kterých přišla dlouhá pauza až defacto do teď. V devadesátkách jsem sbíral PIT a BUF a nebudu to měnit ani v současnosti, od každého z těchto dvou týmů mám přes tisíc karet...karty ročníků 2000 a výše nemám samozřejmě díky pauze ve sbírání žádné, takže mám před sebou nekonečný záběr:)
Chtěl jsem začít tak, že si zaplatím pozici (PIT nebo Buf) v group breaku, ale ikdyž tam chodím často koukat panu Bartkovi na e-shop, vždy už byly rozebrané tyto dva týmy. Proto jsem si dnes objednal tedy dva boxy a několik balíčků a sběratelství může tedy zažít restart:)
Nevím, jestli se v čechách dělají ještě i jinde group breaky, vždy bych se rád zapojil, jestli je dělá ještě někdo jiný než jen pan Bartko. Nvm, ještě nejsem tak znalý v nynějším světě karet. Každopádně GB mi připadá při dnešních cenách a spoře naplněných boxech jako nejlepší varianta investice do boxů potažmo karet.
Všem přeji závěrem, ať je sbírání baví a jsou v tom úspěšní

Jsem z Mělníka a je mi 35 let
Btw: koukal jsem, že je tu registrovaný nick valento3, což je můj spolužák z bývalý vejšky