ahoj všem:)

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
dryfly
Zkušený
Zkušený

ahoj všem:)

Příspěvek od dryfly »

Ahoj,

již asi tři měsíce sleduji dění kolem sbírání nhl karet tady na foru a na e-shopech. Jsem, stejně jako mnozí z Vás, sběratelem z 90. let, po kterých přišla dlouhá pauza až defacto do teď. V devadesátkách jsem sbíral PIT a BUF a nebudu to měnit ani v současnosti, od každého z těchto dvou týmů mám přes tisíc karet...karty ročníků 2000 a výše nemám samozřejmě díky pauze ve sbírání žádné, takže mám před sebou nekonečný záběr:)

Chtěl jsem začít tak, že si zaplatím pozici (PIT nebo Buf) v group breaku, ale ikdyž tam chodím často koukat panu Bartkovi na e-shop, vždy už byly rozebrané tyto dva týmy. Proto jsem si dnes objednal tedy dva boxy a několik balíčků a sběratelství může tedy zažít restart:)

Nevím, jestli se v čechách dělají ještě i jinde group breaky, vždy bych se rád zapojil, jestli je dělá ještě někdo jiný než jen pan Bartko. Nvm, ještě nejsem tak znalý v nynějším světě karet. Každopádně GB mi připadá při dnešních cenách a spoře naplněných boxech jako nejlepší varianta investice do boxů potažmo karet.

Všem přeji závěrem, ať je sbírání baví a jsou v tom úspěšní *placnuti*

Jsem z Mělníka a je mi 35 let

Btw: koukal jsem, že je tu registrovaný nick valento3, což je můj spolužák z bývalý vejšky :clap:
Jsem restartovaný sběratel z 90.let.

Sbírám tým Buffalo Sabres

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Re: ahoj všem:)

Příspěvek od Dawe4 »

Vítej. :wave: A koukej se těmi boxy a balíčky pochlubit. ;)
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

dryfly
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od dryfly »

Dawe4 píše:Vítej. :wave: A koukej se těmi boxy a balíčky pochlubit. ;)

jasně, ještě se musím naučit, jak se to dává no fórum ty fotky, mělo by to přijít zítra, jestli to dnes vyexpedují *cheer*
Jsem restartovaný sběratel z 90.let.

Sbírám tým Buffalo Sabres

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Tebe bych tu nečekal :)
Tak vítej mezi sběrateli.

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“