Jedno z největších letošních přání se mi vyplnilo, když jsem pod stromečkem našel 2015-16 UD Series One hobby box. Hrozně moc jsem chtěl vytáhnout Connora McDavida. Až když jsem držel box v ruce mi došlo, že šance ho najít bude asi fakt malá, když mám jen jeden box a víc si jich v nejbližší době asi nekoupím... Vzpomněl jsem si na film "Karlík a továrna na čokoládu", kde Karlík doufá, že právě z téhle čokolády vytáhne zlatý kupón

UD PORTRAITS - Celkem 4, početně celkem v pohodě. Jmenovitě jsem rád za Voráčka a Esposita, který si nechám. Tavares a Pacioretty pokud někdo chce..

UD CANVAS - Všechny Canvasy jsem vytáhl z posledních 6 balíčků, už jsem se bál, že tam žádný nebudou. Pěknej Stamkos a ten Rookie gólman v pohodě, akorát jsem o něm fakt neslyšel, nevíte někdo, jak na tom je? Díky moc

SHINING STARS - Nejvíc jsem rád za Messiera, kterýho jsem našel jako prvního, tím byly pro mě Shining Stars hotový. Už mi bylo celkem jedno, co najdu dál. Zase pěknej Stamkos.

YOUNG GUNS - Na začátku hned Medvěděv *...okay* , pak Galiev *joo to je ten, kterýho našel skoro každej...*, hned po něm Kenins *kdo to je? aha, nějakej Lotyš* a pak Miller *...hmm... KDE JSI CONNORE*. V úplně posledním balíčku byl pak Kevin Fiala, kterej je pro mě super, hodně se mi jako hráč líbil na letošním mistrovství světa.

HITS - Po Millerovi jsem věděl, že mě čeká tak jeden, max. dva Young Guns, a to už je hodně malá šance na McDavida. Už jsem začínal být pěkně nervózní. Pamatuju si, že v tom balíčku nebyl vůbec nikdo známej, ale nakonec jako 5/6 Young Guns tam byl. První minutu jsem ani nevěřil, že přede mnou leží na stole.

Game Jersey byl pro mě Jonathan Quick, pohodička.
Dokonce na mě asi v polovině boxu vykoukl Rick Nash UD Exclusives, což je super, Nash se mi hodí a jakoukoliv limitaci beru. Třináctka pro mě poprvé šťastný číslo.

Nakonec tedy obrovská spokojenost s boxem!

9.1. se stavím na burze v Čechii v Praze, tak můžu něco přinést.
Díky a přeji hodně zdaru v Novém roce! A doufejte, že ta forma Mrázkovi vydrží!