Box obsahuje 10 balíčkov po 50 kartách. Garantované sú 2 podpisy a 1 memorabilia. Takisto 1 artist proof(black je 1of1), 50 paraleliek(gold), 30 Redbacks a po 20 insertov z každého setu(6). Dokopy to tvorí 500 kariet. Box som bral hlavne kôli pekným a zároveň jednoduchým radovkám, a hlavne krásnym insertom( class action, board members, courtside a action shots). Samozrejme som dúfal, že nájdem nejakú hodnotnejšiu kartu. Či sa to podarilo nechám na vás.

začneme zľahka radovkami...bolo ich hojne a aj nejaké duplikáty, ak by niekto chcel :bravo

ukážka lepších hráčov...

nasledujú paralelky k radovým kartám....najprv gold (asi glossy) bolo ich asi 50 kusov

Redbacks, ktoré sú totožne z radovými, len majú červenú zadnú stranu...

Rokie karty sú podľa mňa tiež vydarené...našli sa aj goldky, aj redbacks...

a konečne idú na rad inserty. Na začiatok tie "menej atraktívne" ... SPARK PLUGS...

potom je tu set HALL OF FAME HEROES...sú tam všetko hráči z dôb minulých...

DREAMS

A teraz budú nasledovať moje 4 najobľubenejšie insertné sety....nepodarilo sa dozbierať komplet všetky, z každej chýba asi 5 kusov.
ACTION SHOTS

CLASS ACTION - set venovaný držiteľom ceny pre najlepšieho nováčika

BOARD MEMBERS - akásne akčné fotky " z ponad koša "

nakoniec je tu set COURTSIDE - bolo trochu problematické ho nafotiť, zábery sú krásne, akčné, kde v pozadí vidno celú arénu...nádhera

Na záver sú tu "HITY" ....na podpisovkách 2 menej známi hráči Jared Jeffries a Maurice Harkless

jersey karta poľského hráča Marcina Gortata.... možno poľský zberatelia budú mať záujem...

Keďže niesom zberateľom podpisoviek ani jersey, tak pre mňa mala najväčšiu cenu karta Artist Proof - jedna na box....skoda len, že to nebola black verzia 1of1 :confused00241 ale meno každopádne potešilo :bravo
jednotka draftu 2009 BLAKE GRIFFIN

Na záver ešte karta 301 uzatvárajúca base set ....champions MIAMI HEAT

Nepodarilo sa dozbierať cely base set, stav je 286/301. Rozbaľovanie som si užil, veľa kariet, krásnych insertov, len podpisy mohli byť lepšie mená. Celkovo však spokojnosť. Z base asi 100 kariet voľných, takisto nejaké goldky aj redbacks. Podpisy, jersey a inserty SPARK PLUGS k dispozícií. Ak by mal niekto záujem tak SS.