jo to už by byl velkej problém, kdyby ani tam nebylasmiesek píše:mě neva, že na zadní straně není fotka hráče, hlavně že je na přední
2015-16 OFS Classic
- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: 2015-16 OFS Classic
- affly
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Me se to líbí.. Paralelní verze super. Jedine co me tak nějak nesedí jsou 4 druhy boxu. Stačilo retail a hobby ne? Jinak ale super, karty jsou hezké a tesim se na další.
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
Na té fotce to nechci hodnotit, ale věřím, že naživo to bude super. Moc z toho radost nemám, už slyším malého - nemám Januse na fialové...
.
Osobně se mi paralelky líbí více, myslím provedení, řadovky se mi ale více líbily loni. Zadní strana je teda parádní, ale mně osobně tam chybí foto hráče.
Už se ale na sérii moc těším. Hlavně na ty naše podpisovky:)).
Osobně se mi paralelky líbí více, myslím provedení, řadovky se mi ale více líbily loni. Zadní strana je teda parádní, ale mně osobně tam chybí foto hráče.
Už se ale na sérii moc těším. Hlavně na ty naše podpisovky:)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Přesně, nedávno jsem to tu psal že mi tam chybí fotka ze zadu, ale to nevadí hlavně že jsou karty na stejné (ne li ještě lepší úrovni než vloni) a jsem rád že na zadní straně jsou alespoň statistiky, ty jsou důležité.pavelbart píše: Osobně se mi paralelky líbí více, myslím provedení, řadovky se mi ale více líbily loni. Zadní strana je teda parádní, ale mně osobně tam chybí foto hráče.
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:

(psáno s ironií a nadsázkou tento text
o to více se bude muset taťka pavel snažit se sháněním do kompletu, jinak Like příspěvekpavelbart píše:Moc z toho radost nemám, už slyším malého - nemám Januse na fialové....
Pokud budou všechny verze boxů dostupné rovnoprávně, tak mě to nevadí, jen případně škoda, že jakmile se objeví všechny verze boxů karet na pultu (i když ono je to fuk, na pultu leda balíčky, na boxy jsou trháci shopy přece), tak nepoznám, co tedy v jakém najdu, tedy pokud to tam nebude uvedeno a za předpokladu, že zrovna nejsem u internetu, kde bych si to mohla dohledat.affly píše:Jedine co me tak nějak nesedí jsou 4 druhy boxu. Stačilo retail a hobby ne?
Jinak jsem si taky zatím nenašla svého favorita v barvičce - ostatně prvotně to u mě jistí vždy červená, ale v tomto případě se moc těším na skompletování byť alespoň jedné kartičky zlínského hráče ve všech verzí a budu si moct je porovnávat mezi sebou!!!
a nemůžu si pomoct, ale tato fotka je přímo umělecká a hlavně duhová

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

- affly
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Tak přece žlutá nebo modrá ne? ta bude zlínským slušet nejvíc 
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
affly: ještě aby si za ty výkony nějakou tu kartičku zasloužili kluci 

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
- SugarRay
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Bude zase nějakej case hit ? Jako byl ve 14 - 15 , když člověk koupil case tak měl jistotu že bude mít booklet ?

- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Podle poměru to vypadá, že to bude v tomhle ohledu úplně stejný jak loni v S II, ale o garanci se nikde nic nepíše ...
-
Veteran fans hcs
- Legenda

Dobrý večer, je to tam v té tabulce, opět se jedná o ten booklet( Power Numbers)
karty budeme jednotlivě představovat jak budou chodit hotové z výroby.
díky Hrbek
karty budeme jednotlivě představovat jak budou chodit hotové z výroby.
díky Hrbek
Proč ubylo memorabilia karet v normálních boxech (retail a hobby) ? Minulý rok, byly v boxech až 4 memorabilie. Tentokrát je to jen jedna a ještě v dražším boxu...Tomino69 píše:Nové info o plnění a cenách boxů
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... 16-serie-i
- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Loni bylo v 2. sérii daleko víc memo karet, tak proto ! Když ta série nemá tolik karet, tak jich ani nemůže bejt tolik v boxech ! A nebo si připlať 400,- kup si "nenormální" COLLECTORS box a řadovky si kup zvlášť 
-
Veteran fans hcs
- Legenda

vím že jste zákazníkem převážně na balíčky, proto bych rád aby jste měl info že jak fanshop na libereckém zimáku i obchod s hokejovým zbožím odmítli naši nabídku na prodej balíčků.
jak to je s distribucí po trafikách apod. Vám zodpoví přímo na firmě Corfix, která distribuci zajišťuje.
budeme v nejbližší době otvírat krámek v Praze, takže můžete nakupovat přímo tam nebo Vám můžeme při odběru více než 5 balíčků poskytnout zvýhodněné poštovné(dohoda přes SZ)
k obsahu jednotlivých boxů - myslím že jednotlivá balení jsou vyvážená a každý zákazník , sběratel si vybere to co mu bude vyhovovat.
díky Hrbek
jak to je s distribucí po trafikách apod. Vám zodpoví přímo na firmě Corfix, která distribuci zajišťuje.
budeme v nejbližší době otvírat krámek v Praze, takže můžete nakupovat přímo tam nebo Vám můžeme při odběru více než 5 balíčků poskytnout zvýhodněné poštovné(dohoda přes SZ)
k obsahu jednotlivých boxů - myslím že jednotlivá balení jsou vyvážená a každý zákazník , sběratel si vybere to co mu bude vyhovovat.
díky Hrbek
-
milanbiker1
- Zkušený

Ja teda uz mam asi jasno.Nejdriv koupim ode vseho neco a pak se uvidi 
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
dalším plusem určitě pro mě jako sběratelku Zlína, že na letošních kartách budou mít všechny týmy (tedy hlavně v mém případě objektu zájmu Zlín) knížečku - loni jsem ji musela oplakat, když ani pro toho Lešku se tam nenašlo místoVeteran fans hcs píše:opět se jedná o ten booklet( Power Numbers)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

A nemělo být u "Hockey Names" spíš 28 jmen než 28 karet ?
-
Veteran fans hcs
- Legenda

33mc píše:A nemělo být u "Hockey Names" spíš 28 jmen než 28 karet ?
samozřejmě je to 28 jmenovek, špatně jsme to formulovali.
např. Radivojevič má ve jméně 11 písmen v limitaci/20 takže je to dohromady 220 karet
220 karet od Radivojeviče? Pak tedy jde o manufactura patche?Veteran fans hcs píše:33mc píše:A nemělo být u "Hockey Names" spíš 28 jmen než 28 karet ?
samozřejmě je to 28 jmenovek, špatně jsme to formulovali.
např. Radivojevič má ve jméně 11 písmen v limitaci/20 takže je to dohromady 220 karet
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
Ještě že případně Janus toho tolik nemá, že? By to byl pro malého bohatý Ježíšekpavelbart píše:220 karet od Radivojeviče?

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK