Rookie Anthology 12-13

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2015.
Odpovědět
Diego
Opora
Opora

Rookie Anthology 12-13

Příspěvek od Diego »

Na burze sem neodolal a koupil tenhle boxik který sme nedávno hromadně otevírali. Cílem bylo dosbírat base set a vytáhnout něco zajímavého. Base set se dosbirat nepodarilo mel sem takovou smulu ze base co sem vytahl minule tak sem skoro vsechny vytahl i ted :( A lepsi karty necham hodnoceni na vas. Ale jako produkt se mi tento box moc líbí vždy se něco vytáhne a když má někdo více štěstí než já tak se dají vytáhnout i super kousky. Tak snad příště ale i tak sem s obsahem spokojený *cl*
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Díky za pozornost ;)
Obrázek

Obrázek

Diego
Opora
Opora

Re: Rookie Anthology 12-13

Příspěvek od Diego »

Zapoměl sem napsat ze ze scanů je vše volné :D
Obrázek

Obrázek

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

prepac ale tento boxik by asi nechcel nikto ani zadarmo..ja by som bol uplne sklamany a to este neohovorim o cene ked boxik vysiel....

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Je dobře Robino, že mluvíš za všechny. :) Jestli by si takový box nechtěl ani zadarmo, tak to jsi hodně nahoře. Nevím, kolik boxík stojí, ale můj odhad je takových 1 500 Kč. Což už je hodně neobvyklá cena boxu dneska. Já bych si takovou otvíračku užil a určitě bych nebyl zklamanej. Určitě fajn jméno je Ekman-Larsson na podpisovce. To bych byl osobně nadšený. Towering defenders Giguere by mě taky neurazil. Tyhle karty se mi líbí. Navíc všechny inserty v téhle sérii jsou moc pěkné. Problém všech boxů z ročníku 2012-13 je fakt, že neměl dobrou nováčkovskou sestavu.

Pro toho, kdo si chtěl udělat radost a něco si otevřít, je podle mě tenhle box v pohodě. Kdo čeká, že se mu box vyrentuje, tak ať raději nic neotvírá a kupuje karty na ebay.

leebour
Legenda
Legenda

Příspěvek od leebour »

Podarený box plný krásnych radoviek, zaujímavých insertov a fajn memo holt PANINI. :clap:

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

hovorim za seba a neni som "nahore" iba mna tento boxik by nepotesil...teraz stoji tento boxik okolo 47euro, volakedy stal 100euro tusim...takze ja by som bol sklamany kvoli plneniu....tiez ked otvorim´nieco tak to neotvaram pre biznis ale pre potesenie a necakam nic, ved som ani nic poriadne z boxu nevytiahol :crazy: iba to bol moj skromny nazor na plnenie... ;)

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Náhodou v poho boxík, OE Larsson super , Johansen taky ok . A mě osobně by potěšil i ten Pickard. Zklamaný bych nebyl. Škoda že Paninni skončilo tyhle produkty jsem měl rád! Tyhle produkty mi budou chybět! Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Robino píše:prepac ale tento boxik by asi nechcel nikto ani zadarmo..ja by som bol uplne sklamany a to este neohovorim o cene ked boxik vysiel....
Robino tak větší blbost jsem tady ještě nečetl , za ty prachy lepší box neseženeš , plnění super , jenom jak píše Hans na RC žádný dobrý jména , dobrý jsou 13 / 14 na nováčky ty jsou o dost dražší ale je tam i serie Dominion .
Obrázek

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

jasne ja nevravim o produkte pretoze rookie anthology mam rad a tiez som ich otvaral... ja vravim ze plnenie u tohto boxu by sa mne osobne bohuzial nepozdavalo ale kazdemu sa paci nieco ine.... niekto povie super a niekto nie, ale o tom to je, ze nazory su odlisne.... ;)

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2015“