Class 1 jsem scanoval takže nevypadají leskle, ale jsou stejně lesklý jako ostatní. Gold karty jsou taky rozdělený na třídy a podle toho je limit(celkem slušně nízký limity). Rozdíl v jednotlivých třídách je jen v jiný fotce a malinkým nápisu v rohu karty. Jinak vypadají stejně- Messier, ty mám tři(za mě říkám, že je to škoda, mohli to rozděli nějak okatěji).
V balíčkách byl checklist a uvedený Rookie karty, ale například Čechmánek(class 3) bez nápisu ROOKIE a Vašíček(class1) nápis má a navíc limit.
V boxu 24 balíčků po 3 kartách
Celkem 115 karet včetně ROOKIE x 4 (CLASS1,2,3,GOLD a ty jsou ještě rozdělený podle těch tříd),
Behind the mask 10 ks
New Generation 15Ks
Golden Greats 15 ks
Autographs 10ks
jersey 6ks
Bulion 10 ks
To jen takový poznatky z breaku...
Class 1

Class 2 - vše bez limitu

Class 3
Čechmánek /333
Messier bez limitu
takže je to fakt asi Rookie ten Čechmánek

Gold paralerky
Connolly/299
Luongo/399
Tugnut/199
Kariya/199
Roenick /399
Toms/299

Inzerty

mě se povedla memo karta, která vypadá dobře i když ten kousek dresu zasahuje do toho loga, nápis a logo je takový jakoby sypaný, kovový(nevím jak to popsat), jméno celkem slušný, ale asi nejhorší co mohlo být

Jsem celkem zvědavej na vaše hodnocení, mě se karty líbí moc a za mě vítěz breaku je insert Bullion. Všechny karty jsou ale opravdu hezky a kvalitně zpracovaný, tak nějak nemám co bych vytknul. Vlastně jedna chyba je, ani jedna karta Canadiens v boxu
Děkuju za pozornost, trošku jsem se rozepsal, ale chtěl jsem přiblížit box ne tak často u nás rozbalovaný, kdyby byl nékdy ještě jeden tak nevadí