Fleer Ultra 14/15

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2014.
Odpovědět
KRALzLA
Opora
Opora

Fleer Ultra 14/15

Příspěvek od KRALzLA »

Takže nové Fleer Ultra. Za mě absolutní spokojenost. Vše, co tam mělo být, tam bylo (až na bonusový balíček, ale to mi - jako sběrateli Kings - vynahradily inserty), takže break jsem si užil bez nervů. Jak už bylo někde napsáno, cena by mohla být menší, ale člověk má zase jistotu, že tam něco opravdu bude. Lepší než trnout u boxu za 2.500 - 3.000 a nic extra nevytáhnout. Redemptions (pokud platí abecední posloupnost) by měly být Florida a Toronto.

http://kralzla.rajce.idnes.cz/Fleer_Ultra

Obrázek

Obrázek
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Re: Fleer Ultra 14/15

Příspěvek od SteveRogers92 »

Já myslím že slušný, ale u mě v srdci budou vždy nejlepší Ultrafleer serie ročníky 94-95 a 95-96 ty ja prostě miluju. Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

tak 95-96 jsou asi neprekonatelnym produktem, tam uz jen samotne zabery golamnu mely sve kouzlo a to nemluvim o tom jak celkove produkt vypadal. Ale musim rict, ze tzhle nove Ultra vypadaji taky velmi pekne a docela o nich uvazuji.

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Tak tak, legendární série z devadesátých let jen tak něco nepřekoná. Letošní jsou super, ale až na některé inserty. Třeba ten Pad Men je zezadu totálně znehodnocený tím, jak silně vyryli ražbu a řezali. Bohužel, co vím, je to i u většiny karet. Rohy písmenek jsou ohnuté...
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

KRALzLA píše:Tak tak, legendární série z devadesátých let jen tak něco nepřekoná. Letošní jsou super, ale až na některé inserty. Třeba ten Pad Men je zezadu totálně znehodnocený tím, jak silně vyryli ražbu a řezali. Bohužel, co vím, je to i u většiny karet. Rohy písmenek jsou ohnuté...
To mě právě u těch vyřezávaných štve. 6e buď jsou rohy ohnuté nebo je-li tam dres tak se může stát že nebude v celém výřezu. Steve

Btw.: 95-96 ano neskutečný záběry brankářu a celkově desing nejen ze předu ale i zadní strana karty nepřekonatelná.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2014“