Zenith 2010/11 aneb drahá zvědavost

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2014.
Odpovědět
Stefi
Legenda
Legenda

Zenith 2010/11 aneb drahá zvědavost

Příspěvek od Stefi »

Jelikož se blíží den mého výskytu, tak jsem měl naplánovanou hezkou oslavu. Oblíbený bar, bramboráky a česnekové bagety s čabajkou pro přátele, slivovice s pivem a jako zpestření break boxu Zenith 2010/11. Po burze, kde jsem box zakoupil, jsem se zastavil v hospůdce na hokej s Dánskem a trochu tekutin... Nakonec se pilo trochu víc a jeden kamarád mi oznámil, že na oslavě nebude, tak jsem otevřel box a dal mu 2 balíčky na otevření, aby mu to nebylo líto. Zbytek příští sobotu jsem si řekl... Jenže včera se mi vrátila od rodičů přítelkyně, která balíčky strašně ráda rozbaluje a tak padl box celý :D No a co že se v něm ukrývalo??? Jdeme na to:

1. balíček otevřený kamarádem a hned splněný cíl- memo gólmana- Roberto Luongo Team Logo Die Cut :) + Potvin a Weber, zbytek volný...
Obrázek
2. balíček otevřený kamarádem a opět potěšení v podobě Rinneho, Fleuryho a Gilberta, zbytek volný...
Obrázek
A včerejší zbytek:
Brodeur s Weberem jdou do fólií, zbytek volný...
Obrázek
Reimer, Mason a Eliáš zůstavají, Rookie Roll Marchanda a Giroux volní...
Obrázek
Následoval balíčkový hit, kterým se stal Jordan Eberle Patch Prime 30/50 a je k dispozici stejně jako Vanek a Langebrunner. Gólmani a Dubinsky zůstavají u mě
Obrázek
Pak byl balíček na vystřízlivění. RC Engqvista limit /999 i vše další volné
Obrázek
A pak paklík z kategorie JO! Insert Gifted Grinders a Mark Staal :-) Howard, Hemský taky slušné, ale hlavní kartou sa stal v limitu /199 hard podpis Rona Wilsona a stejně jako Bergeron je volný ;-)
Obrázek
A dočkal jsem se!! V nabídce místního shopu mi kdysi utekl Lehtonen na insertu Crease Is the Word... Teď už mi neuteče stejně jako Boucher a Ward. Cammaleri a Lecavalier do světa jít můžou...
Obrázek
Předposlední paklík skrýval do sbírky Coreyho Crawforda a Nicka Fotiua. Zbytek volný...
Obrázek
Poslední paklík a trocha rozporuplnosti... Red Hot Daniel Sedin a zbytek volný. U Mozaics jsem na vážkách, jestli ji pustit nebo ne, jelikož mi moc do oka nepadla- Antropov, Boulton, Pavelec...
Obrázek
A jdeme do finále a komentář nechám na vás :-) Jedná se o Dare to Tear Jumbo. Velká karta, v které je ukryta ještě jedna, ok. Podívat se dovnitř, nebo ne????? Kdybych měl zaplý noťas, tak asi, teda určitě neotevřu :D :D :D Ale otevřel...
No, EPIX Krejčího potěšil, né, že ne :-)
Obrázek
Ale když jsem se pak podíval na eBay na cenu už roztrhlé karty... Eh, no... Asi jsem blázen :D Tipněte, jak jsem se cítil :D :D
Obrázek

I přesto jsem s breakem velice spokojený a kdybych měl bokem nějaký cash, tak bych šel do tohoto produktu znovu :thumbup:
Snad jsem vás svými řečmi moc neotravoval od breaku a děkuji za pozornost, Štefi :wave:
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Zenith 2010/11 aneb drahá zvědavost

Příspěvek od DzEjDy »

1) Škoda toho Crosbyho. Neznám jeho cenu, ale ta malá karta se dá "porodit" že skoro nepoznáš že s tou velkou je něco jinak.

2) 10/11 Zenith nebrat, nebrat a ještě jednou nebrat. Sám jsem tenhle box otvíral, Hans ho měl myslím jednou v group breaku a i když nevím za kolik se prodává nyní, tak se v něm asi nedá najít žádná karta, která by stála za větší zmínku ata cena je (byla) poměr/výkon úplně mimo.

Ale díky za break! :thumbup:
Obrázek

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Na Bayi je ten Sid za 60 dolarů... A to by mi skoro zaplatilo celý box

Lloyd
Opora
Opora

Příspěvek od Lloyd »

Řeči u brejků naopak vítám. Rád si přečtu, co kdo sbírá a co se komu líbí. Lepší, než sem frknout jenom "hity" a připsat "vše volné"... A pokud jde o to naložení s Crosbym, jestli na to neměla určitý vliv jistá nedávná série play off *iwm* Tyhle karty sice nejsou úplně moje sklenice piva, ale rád jsem se na ně podíval, nevyskytujou se tady zase tak často.

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

parada :) Team logo die cut moc pekna a patch Eberle jeste lepsi :)

Jinak k te Zenith dare to tear jumbo Crosby, tak si myslim, ze ebay je prestreleny, resp. se za takovou cenu zadna tahle karta neprodala jeste a ti dva prodavajici podle me spolehaji jen na to, ze to neni otevreny a muze tam byt hit. Podle beckettu to zas takova slava neni ;) Neotevreny bych to videl cenou tak na 30USD (40USD beckett)
Naposledy upravil(a) NeoPlex dne stř 21. kvě 2014 20:10:23, celkem upraveno 1 x.

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

NeoPlex: Hned jsem klidnější :-) může tam být fakt cokoliv, ale i to, že je na té DtT Sid tu cenu možná šroubuje trochu výš. Ale to je fuk :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Podpis Rona Wilsona je myslím zajímavá trefa, tak hrozná mi to nepřijde, s boxem bych byl spokojený.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Wilson rozhodně neurazil a taky hned našel nového majitele. Jinak jak jsem uvedl na konci, spokojen jsem byl a kdybych mohl, tak bych šel ještě do jednoho boxu. Až na Mozaics samé pěkné karty.

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2014“