Tak cena zas tak šílená nebude, oproti loňské. Já čekal někam k 15000,- Kč a to naštěstí není...
Kdyby měl někdo seriózní zájem o boxy, prosím napsat na náš email, nebo zde. Cenu poskytnu přes SZ, na shop je brát nebudeme (max. třeba 1 ks), jen na objednávku.
PB
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ako ešte dobre berem tú cenu,aj ak keď neviem,akú kartu by už človek musel vytiahnúť aby sa mu vrátila aspoň cena za box,aj ked viem,že tento box sa pre toto nekupuje,ale pre ten zážitok,ktorý som už na vlastnej koži 3x zažil
Ale povedzme si otázku keď s týmito tzv. slabšími novačikmi je takáto cena tak s budúcoročnými novačikmi ako McDavid,Eichel,Strome bude potom cena asik tak aká už......................................
Tie patche majú byť garantované z dresu hráča? Pochybujem, že by mal bostonský Morrow na sebe niekedy v hre dres z obdobia 1995 až 2006. To si trochu páni z UD nakadili do hniezda
Ten na ramenách ale není hnědej. Pokud nebyly použitý někdy nějaký čtvrtý dresy, tak tenhle hnědej medvěd byl naposled na dresech s pruhem na rukávech, v sezoně 06/07
Možná by nebylo špatny napsat přímo do UD, zajímala by mě odpověď. Každopádně je tu podle mě ještě ta možnost, že je to z nějakých netradičních dresů použitých při zvláštní události...
MOST WANTED: 2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1 2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10