2014-15 OFS "Salfa" LIFE IN THE CREASE
Re: 2014 / 2015 "Salfa" LIFE IN THE CREASE
Jinak srovnání s Horčičkou nebo Trvajem je mimo, Salfu vidím mnohem výše. Už jen podle dosažených úspěchů.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jinak v tom plnění VIP boxů je maličká chyba, ta GU marked x/2 by měla mít poměr 1:12, když druhá jde do "obyč" boxů.
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, taky jsem na to koukalLuky píše:Jinak v tom plnění VIP boxů je maličká chyba, ta GU marked x/2 by měla mít poměr 1:12, když druhá jde do "obyč" boxů.

Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
-
- Legenda
Odpoledne to smiesek opraví, i autograph karty budou ve VIP boxu dvě
Tie píše:Myslím si, že Salfa je hned za Haškem, Čechmánkem, Vokounem a Hniličkou náš nejlepší gólman své éry. Patří k velmi populárním borcům. Sérii si zaslouží, protože je podle mě dostatek lidí, co bude mít o jeho karty zájem.

-
- Legenda
VIP boxy vyprodány během 3 minut od zveřejnění.
původně jsme jich chtěli dělat více, ale výrobce mini masek
už neměl skladem ty zàkladní korpusy
původně jsme jich chtěli dělat více, ale výrobce mini masek
už neměl skladem ty zàkladní korpusy

Historie se opět opakuje?Veteran fans hcs píše:VIP boxy vyprodány během 3 minut od zveřejnění.

- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
jestli narážíš na Extreme Exclusive, tak tohle je úplně mimo. Jo tam to byl průser, ale tohle, jestli se to zveřejnilo a pak měl každej stejnou možnost objednat si box, tak nechápu v čem vidíš problém ??? Při nákladu 12 ks se to dalo čekat, že to bude rychle pryč ...vojta píše:Historie se opět opakuje?Veteran fans hcs píše:VIP boxy vyprodány během 3 minut od zveřejnění.
- hokejcards
- Hvězda
s tím Horčičkou a Trvajem jsem to psal ve spěchu, já taky Salfu řadím výš...tihle dva mě napadli jako první 
ale smysl v tom co jsem psal měl být, že když má hráč zájem, tak se to dá zrealizovat a nemusí to být jenom Hašan jako top třída...když zette narážel proč zrovna Salfovo one man show...
asi tak, 12 boxů je dost malej náklad...já jsem si taky jeden rezervoval protože tohle kdyby se mi nedostalo do ruky, to nevim co bych dělal

ale smysl v tom co jsem psal měl být, že když má hráč zájem, tak se to dá zrealizovat a nemusí to být jenom Hašan jako top třída...když zette narážel proč zrovna Salfovo one man show...
asi tak, 12 boxů je dost malej náklad...já jsem si taky jeden rezervoval protože tohle kdyby se mi nedostalo do ruky, to nevim co bych dělal

- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevím, kde byl uveden nějaký termín, či kde se to dalo rezervovat? Díky za info, zatím těch rozdílů s Extreme Exclusive moc nevidím.
V čem vidím problém?!Steven Hockey Cards píše: jestli narážíš na Extreme Exclusive, tak tohle je úplně mimo. Jo tam to byl průser, ale tohle, jestli se to zveřejnilo a pak měl každej stejnou možnost objednat si box, tak nechápu v čem vidíš problém ??? Při nákladu 12 ks se to dalo čekat, že to bude rychle pryč ...
Byla tady snad nějaká zmínka o nějakém předprodeji jako třeba u Masked Stories??!!
-
- Legenda
zákazníci reagovali hned po prvním info o VIP boxech, takový svatoš,hokejcards,Dzejdy nebo Pavel mi psali hned po zveřejnění prvního info, aniž by vůbec věděli jak bude box vypadat a co v něm bude.
je mi líto že za tím hledáte nějakou špatnost.
je mi líto že za tím hledáte nějakou špatnost.
Chlapi, na 10 boxů dělat předprodej?? Já jsem si je rezervoval dávno předtím, než jsem věděl, co v nich bude a musím podotknout, že jsme o této sérii v podstatě neměl žádný info, respektive čerpal jsem ho tady, jako všichni ostatní...A protože nejsem hladovec, tak jsem si vzal jen 3 ks (a asi jsem mohl v klid více) - samozřejmě jsem dnes po zveřejnění zkoušel nějaký ten kus přidat, ale nešlo to - jsou fuč. Poslat SZ, případně email, snad umíme všichni ne?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pane Hrbek můžete mi zarezervovat Super Exclusives VIP Box z příští série?? Důvěřivě jsem čekal na předprodej, či nějaké info. Pak tu proběhlo i neoficiální info, že prezentace a prodej proběhne na burze, na kterou jsem, do těď, plánoval dorazit. Nehledě na to, že jsem Vám psal SZ 22.8. ohledně jiné série zatím bez odpovědi, věříc ve vaší pracovní zaneprázdněnost jsem nechtěl s nějakou rezervací ani otravovat.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, když jste měli všichni zarezervováno, tak za který 3 minuty se prodaly?? 3 minuty v úterý nebo v únoru?
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je velké mínus!
Strašně se mi tyto produkty líbí, ale přijde mi to úplně to samé jako to bylo s Extreme exclusive... Kvůli tomuto Extreme Exclusive ani neberu jako oficiální sérii...

Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
-
- Legenda
omlouvám se zapomněl jsem na Vaši SZ odpovědět, budu s Vámi tedy počítat s rezervací na box z příští serie,Luky píše:Pane Hrbek můžete mi zarezervovat Super Exclusives VIP Box z příští série?? Důvěřivě jsem čekal na předprodej, či nějaké info. Pak tu proběhlo i neoficiální info, že prezentace a prodej proběhne na burze, na kterou jsem, do těď, plánoval dorazit. Nehledě na to, že jsem Vám psal SZ 22.8. ohledně jiné série zatím bez odpovědi, věříc ve vaší pracovní zaneprázdněnost jsem nechtěl s nějakou rezervací ani otravovat.
která se mimochodem již intenzivně připravuje.
můžu pro Vás připravit na burzu standartní box ze Salfa serie a věřte že i ty budou kvalitně plněny a za super cenu.
opravdu je mi líto že jsem těch VIP boxů nemohl připravit více.
Luky, datum nevím, ale jak tady něco proběhlo, hned jsem psal panu Hrbkovi a ptal se na ceny a detaily. Ceny sice v tu dobu nevěděl, ale hned jsem si zarezervoval 3 VIP (aniž bych cokoliv věděl). Ale jinak bych tady hrozně nerad dělal větší dusno, jen mi přijde zbytečný dělat na 10 boxů ofic. předprodej, protože se stejně na 99% lidí nedostane a budou nasraní... Toť můj pohled na věc. Nechci nikoho obhajovat ani nadávat druhé straně. Mám 1 box volný, chtěl jsem si ho rozbalit, ale tobě ho rád přenechám.Luky píše:Pavle, když jste měli všichni zarezervováno, tak za který 3 minuty se prodaly?? 3 minuty v úterý nebo v únoru?

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- hokejcards
- Hvězda
s těmahle boxama to tak prostě je - zkusil jsem napsat SZ jestli je možná rezervace 1 VIP boxu (jednoho, abych nebyl hamoun, ač je tam karta která by mě mohla zajímat) a vyšlo to...věděl jsem že bude zájem jako o předchozí boxy tak jsem to řešil raději hned
navíc jak už jsem psal, pro mě osobně tahle série znamená hodně a asi pochopíte, že tohle se ke mě muselo dostat...
navíc jak už jsem psal, pro mě osobně tahle série znamená hodně a asi pochopíte, že tohle se ke mě muselo dostat...

Ještě jeden prodejní pohled na věc - všechny produkty karet se řeší v předprodeji s distributory... To je běžná věc v celém světě. Kdyby UD udělalo Royovi 100 boxů, vůbec by nereagovali na maily od konečných zákazníků, ale oslovili by distributory a ti by boxy nabízeli. To je bohužel normální. Můžeme na to nadávat, ale tak to je. Tady je rozdíl jen ten, že pan Hrbek sem chodí a je tu řadových členem, ale to, že se zeptá mně a jiných prodejů, mi přijde naprosto normální. On není vybaven na solo prodej, kromě burzy. Pokud neodpověděl na SZ lukyho, je to určitě chyba, ale může se stát každému.