OFS "MEMORIES OF THE CHAMPIONS" 2015

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
Odpovědět
DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

OFS "MEMORIES OF THE CHAMPIONS" 2015

Příspěvek od DaveBrownsound »

Na webu OFS http://ofscards.com/drupal/cs/content/m ... -champions je představený nový produkt - "MEMORIES OF THE CHAMPIONS"

Obrázek

Za mě moc pěkný, líbí se mi to. Nevím, jestli ta zlatá je tisk nebo ražba (ta by byla určitě lepší, ale hádám to na tisk), ale provedení je opravdu povedené.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: OFS "MEMORIES OF THE CHAMPIONS" 2015

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Pěkný :thumbup: škoda že nejspu trenéři ! Hořavovu kartu bych si pořídil ... Takhle de set mimo mě, ale tak aspoň ušetřim :D

V tý zlínský sérii mistrů ale trenéři byli ne ?

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

A existuje vůbec nějaká fotka Hořavy s pohárem?
Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

no to je taky zajímavá otázka :D ale já si myslim že jo ... každopádně sem to rozhodně nemyslel jako stížnost na výrobce, ale jenom mě tak napadlo, že loni tam trenéři byli a Hořava je jedinej bejvalej kladeňák co byl v Litvínově celou sezonu a tudíž by se mi taková karta hodila do sbírky, jinak by mě to asi nenapadlo :D

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

musím potvrdit že pravděpodobně žádná fotka pánů Hořavy a Rulíka neexistuje.
tedy alespoň fotograf který fotil pro OFS tyto fotky nemá.
jen pro zajímavost, mladý Hořava dokonce pózovat s pohárem odmítl, že na něm nemá dostatečné zásluhy.
a to samé bylo i s Eberlem

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

DaveBrownsound píše:Na webu OFS http://ofscards.com/drupal/cs/content/m ... -champions je představený nový produkt - "MEMORIES OF THE CHAMPIONS"

Za mě moc pěkný, líbí se mi to. Nevím, jestli ta zlatá je tisk nebo ražba (ta by byla určitě lepší, ale hádám to na tisk), ale provedení je opravdu povedené.
v základním setu(balení) jsou karty s nápisem tištěným a do I. série OFS insertní varianty s ražbou.
mimoto představíme brzy i podpisové karty mistrů v jiném designu a můžu říci, že např. při setkání s Kubou Petružálkem a Pavlem Francouzem, jsme od obou slyšeli velkou chválu

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

parádní karty!!! Dobrá práce :clap: :clap: :clap: !!!!! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

8-) že budou aj pohárky?

Doufám, že se stane tradicí věnovat i nějakou tu minisérii vítězi TELH, ať už v rámci OFS Classic nebo mimo něj.
A určitě si myslím že o proti Zlínu je to počin dopředu nabídnout si zakoupit kompletní základní set karet.
Co jsem se koukala, vychází mi to tak, že tedy jako u Zlína, co kartička, to hokejista s pohárem a propo nechceš fotku s pohárem? Nebudeš mít kartičku *iwm*
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Veteran fans hcs píše:musím potvrdit že pravděpodobně žádná fotka pánů Hořavy a Rulíka neexistuje.
tedy alespoň fotograf který fotil pro OFS tyto fotky nemá.
jen pro zajímavost, mladý Hořava dokonce pózovat s pohárem odmítl, že na něm nemá dostatečné zásluhy.
a to samé bylo i s Eberlem
Tak kdyz neexistuje, tak neni co resit :D Urcite sou fotky hracu zajimavejsi pro vic lidi nez treneri... Jak rikam slo jenom o to ze me kobkretne by zajimal jenom ten Horava...

A ohledne mladyho Horaka s Eberlem tak tam by to byl totalni nesmysl, to ocenuju jejich krok :thumbup: kdyz odehrali 3 resp. 1 zapas tak fakt na titulu nemaj zasluhu ! Takovy karty by mi nic moc nerikali, ne ze bych si je teda neporidil ale byly by totalne zbytecny !

Diky za vysvetleni :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hořava skoro neslavil, dokonce odešel do šatny a nechal se přemluvit pouze na společnou týmovou fotku...
Nicméně, s pohárem na ledě určitě nebyl.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

A proc neslavil, jen nejaka lacina poza nebo to ma hlubsi souvislost?

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Byl jsem u toho... Hořava řekl, že pohár patří hráčům a že si to mají užít především oni. Kluci z Litvínova mi pak říkali, že dost prožíval ten svůj skandál po pátém zápase a kvůli tomu měl trochu rozhozené emoce :) Nějak se s tou satisfakcí, že nakonec vyhráli, nedokázal popasovat. Jinak, když jsme jeli s hráčema Vervy slavit na Hlinkův stadion, Eberle, Hořák a tuším, že ještě Štindl vystoupili na benzínce před Kladnem a jeli domů.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tím to asi nebylo Tie, on je prý prostě takový, neslavil prý nic ani v Ústí, prostě na oslavy není. A pomohlo k tomu i to, že měl pachuť z českého hokeje, myslím, že se nechtěl potkat s Řezníčkem a spol...
Tak mladý Hořava sám řekl, že si titul nezasloužil a Eberle ani nemluvím... v podstatě hezké gesto z jejich strany. Štindl tam klidně mohl být... Na druhou stranu, když pak byli všichni na terase restaurace na staďáku, tam se na nich přiživilo lidí, že Hořava s Eberlem by se tam v pohodě ztratili :)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Mě to třeba mrzelo, že si to kluci kladenský nejeli užít... Hořava byl ve finále vynikající a své si odehrál i Eberle. Bez nich by pohár nebyl, neměli bychom kam sáhnout.

K Hořavovi - hele, viděl jsem o hned po tom finále, bylo na něm vidět, že se to v něm pere. Ale samozřejmě platí to, co jsme řekli v podstatě oba, že na oslavy moc není a že úspěchy nechává hráčům.

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Jinak karty mi přijdou zbytečně přezdobené, mohlo se dát více prostoru té fotce s pohárem. Samozřejmě je to ale povinnost, takže objednávám na shopu.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Tie píše:Jinak karty mi přijdou zbytečně přezdobené, mohlo se dát více prostoru té fotce s pohárem. Samozřejmě je to ale povinnost, takže objednávám na shopu.
každá oslava je tak trochu pompézní záležitost a když se slaví tak pořádně. proto to zdobení.
budu rád jestli se fanouškům budou líbit, prozatím pro mě moc důležité hodně pozitivní reakce pánů Petružálka, Francouze a Šlégra. :thumbup:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Tak oni jsou jistě rádi že něco takového bude fanouškúm připomínat Titul i za několik let! Nemusí se jim to hned tak podařit zopakovat.
Jinak k oslavám... Trochu je to zvláštní. Když si vzpomenu třeba na Gumu jak slavil Stanley Cup po jednom zápase finále tak mě těch kluků přijde trochu lito! Pokud je to jejich svobodne rozhodnuti Ok, ale pokud by jim to měl někdo jiný vyčítat že nemají zásluhy, tak je to ubohost největší! Jednou jsou součásti týmu a hotovo! A to je pak i práce pro ty starší hráče aby vše probíhalo jak se patři. MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Presne tak, kdyz se slavi, tak vsichni... To po Naganu taky mohl jet Caloun, Hnilicka a Cechmanek domu:-).

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

zette píše:Presne tak, kdyz se slavi, tak vsichni... To po Naganu taky mohl jet Caloun, Hnilicka a Cechmanek domu:-).
Este Libor Prochazka *lgh*

To ale nejde tak uplne srovnavat ! Nagano bylo kratkodobej turnaj a i hraci co nehrali tak byli po celou dobu soucasti ty party ... v Litvinove spolu hraci hrali pres 70 zapasu za celou seuonu a najednou se zjevi nejakej Eberle (nic proti nemu) odehraje 1 zapas a hura slavit ? Kdyz ani nezna ty spoluhrace :D je to jeho volba. Jak bylo receno jestli se tak fakt rozhodli sami za sebe tak nic proti ... jestli to byl nekoho jinyho napad tak je to trochu divny to je fakt ...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak mohu potvrdit, že kvalita karet je skvělá a záběry na kartách taky perfektní! Fakt hodně muziky za málo peněz.

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“