Za mě moc pěkný, líbí se mi to. Nevím, jestli ta zlatá je tisk nebo ražba (ta by byla určitě lepší, ale hádám to na tisk), ale provedení je opravdu povedené.
v základním setu(balení) jsou karty s nápisem tištěným a do I. série OFS insertní varianty s ražbou.DaveBrownsound píše:Na webu OFS http://ofscards.com/drupal/cs/content/m ... -champions je představený nový produkt - "MEMORIES OF THE CHAMPIONS"
Za mě moc pěkný, líbí se mi to. Nevím, jestli ta zlatá je tisk nebo ražba (ta by byla určitě lepší, ale hádám to na tisk), ale provedení je opravdu povedené.
Tak kdyz neexistuje, tak neni co resitVeteran fans hcs píše:musím potvrdit že pravděpodobně žádná fotka pánů Hořavy a Rulíka neexistuje.
tedy alespoň fotograf který fotil pro OFS tyto fotky nemá.
jen pro zajímavost, mladý Hořava dokonce pózovat s pohárem odmítl, že na něm nemá dostatečné zásluhy.
a to samé bylo i s Eberlem
každá oslava je tak trochu pompézní záležitost a když se slaví tak pořádně. proto to zdobení.Tie píše:Jinak karty mi přijdou zbytečně přezdobené, mohlo se dát více prostoru té fotce s pohárem. Samozřejmě je to ale povinnost, takže objednávám na shopu.
Este Libor Prochazkazette píše:Presne tak, kdyz se slavi, tak vsichni... To po Naganu taky mohl jet Caloun, Hnilicka a Cechmanek domu:-).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host