2014-15 Leaf Metal
Re: 2014-15 Leaf Metal
Naprostej souhlas, vyretušovany loga je asi největší hnus co jsem kdy na kartách viděl, osobně bych takovou kartu nechtěl do sbírky ani kdyby mi za to měli zaplatit 

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Ne pokaždé je dostupná fotka, která by ten problém řešila... ačkoliv jak, říkáš, elegantní řešení někdy jsou.
Jen mi přijde, že málokdo prostě k tomu přistupuje trochu smířlivě: jo, nemaj licenci, tak musí retušovat loga.
Jen mi přijde, že málokdo prostě k tomu přistupuje trochu smířlivě: jo, nemaj licenci, tak musí retušovat loga.
Tome, to co píšeš, to si řeknu u karet, na které dají jenom hlavy po tisící a jedné, pro to mám pochopení a rozumím tomu, že nemají licenci, ale tohle mi přijde jako křivení historie a právě dresy se mi na kartách líbí, proto mám tak jednoznačný názor na tohle ... opravdu radši x krát podobné karty s "bustami" než tohle ... ale pokud to někomu nevadí, tak mu to samozřejmě neberu, myslím, že karet je dnes tolik, že si vybere opravdu každý 

No tak tohle je katastrofa...
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.
Checklisty zveřejněny: http://leaftradingcards.com/home/2014-1 ... al-hockey/
Bez licence je to zaměřené na legendy a mladé hráče před draftem, z našich je tam třeba Zacha, Simon Stránský nebo Jakub Zbořil. A nějaký Jágr
Jsem hodně zvědavý, jak ty karty budou vypadat v reálu, ty počítačové rendery a finální metalické karty myslím (doufám) nebudou mít moc společného.
Bez licence je to zaměřené na legendy a mladé hráče před draftem, z našich je tam třeba Zacha, Simon Stránský nebo Jakub Zbořil. A nějaký Jágr

Jsem hodně zvědavý, jak ty karty budou vypadat v reálu, ty počítačové rendery a finální metalické karty myslím (doufám) nebudou mít moc společného.
- Chrostik
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nie je tam ziadna karta Erica Lindrosa, takze za mna opat maximalna spokojnost 

-
- Legenda
koukal jsem dnes na první break.
efekty pěkné, většinou juniorky a nižší soutěže, karty se blýskají jak o život.
určitě si to svoje zákazníky najde
efekty pěkné, většinou juniorky a nižší soutěže, karty se blýskají jak o život.
určitě si to svoje zákazníky najde

No po Vašem příspěvku jsem se podíval na nějaké brejky a musím souhlasit, že karty vypadají parádně. Ale abych z pěti boxů (25 karet) znal dvě jména Jacques Lemaire a Adam Musil, tak to je opravdu vrchol. 

Taky jsem se díval na breaky a dost pochybuju, že by u nás mohl mít tento produkt nějaký úspěch, v USA asi jo, ale u nás fakt ne...v podstatě je to jen o tom vytáhnout McDavida 

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.