Koupil jsem 1x retail a 1x hobby, přičemž jsem k tomu dostal 2 bonus balíčky Cards Day, za což velice děkuji, opravdu Bonus s velkým B.

K DISPOZICI JSOU POUZE PARALELKY, INSERTY, PRINTING PLATE a MOŽNÁ NĚKTERÉ AU ČI MEMO
Ačkoliv už je všichni znáte, tak přeci jen v krátkosti nádherné řadovky:

Teď dva bonusové balíčky. Všechny oraženy logem a obsah parádní, nevím jak je to s garancí karet, ale v každém balíčku podpisovka? Šílené

Pack 1:

Tady velká spokojenost, Jarda Kameš mi udělal radost.
Pack 2:

Tady rovněž radost, přál jsem si chytit co nejvíce podpisovek golmanů z 90. let.
RETAIL BOX:
Pack 1:
Chábera 2nd Period /50

Pack 2:
Turek 3rd Period /10, Vokoun 2nd Periond / 50

Pack 3:
Ve třetím balíčku na mě vykouknulo překvapení, protože o kartě Magic Moments jsem absolutně nevěděl a je úžasná. Zajímavý nápad, skvělý design i provedení. Paráda. A Sakáč 2nd Period /50

A hitem retailu je "Kolčava", tedy pan Kolouch. I nějakou legendu jsem chtěl vytáhnout a ačkoliv bych při vší úctě raději vytáhnul některé zářivější jméno, pan Kolouch toho má na svém kontě taky mnoho a určitě mi udělal radost.

HOBBY BOX:
Řadovky už jsem ukázal, takže se posuneme rovnou k hitům. Nejprve paralelky 2nd Period /50 a 3rd Period /10 :

Road to the Cup: (Melicherčík je verze v lesku /12)

Unforgiven, Double Security a Authentic Moments:

Masky a Magic Moments:

HITY:
Petr Bříza mi udělal velkou radost, pro mě osobně super trefa. Naopak se musím přiznat, že pana Kulíčka jsem vůbec neznal a ačkoliv to podle všeho byl taky skvělý golman, už jen to, že jsem ho neznal ten pocit při breaku kazí, ale alespoň jsem se poučil.

Printing plate jsem vůbec nečekal, takže opět překvapení. Pan Červený je jeden z hokejistů, kteří to schytali v procesu společně s Božou Modrým aspol.

Další sparťanský hit, tentokrát naprosto nádherný kousek lapačky Marka Schwarze. Tyto karty se opravdu povedly.

A abych těch sparťanů nebylo málo, tak zlatý hřeb večera byl pro mě kus masky Tomáše Pöpperleho.

PLUSY:
- 1) Balení Hobby boxu, 15 balíčků v boxu je alespoň pro mě velké plus, člověk to nemá hned za sebou, užije si to více a stále nachází zajímavé karty a je déle v napětí kvůli možným hitům.
- 2) Cena! Na to, co hobby box obsahuje je cena v porovnání se současnými boxy NHL opravdu povedená.
- 3) Memorabilia karty ze skutečných game used věcí od hráčů i s fotodokumentací. A navíc parádní rozmanitost od betonů, lapaček, přes dresy až k maskám, což je celosvětově ojedinělá záležitost.
- 4) Nádherný design řadovek.
- 5) Zajímavé členění řadovek do 4 období a tomu odpovídající zabarvení i shodné metalické ražení názvu
- 6) Rozumný počet insertů a paralelek. Ani moc, ani málo. Tak akorát, aby člověk našel spoustu zajímavého, ale nebylo to zbytečně chaotické
- 7) Nápady i provedení insertů a paralelek
- 8) Skvělý nápad s Magic Moments, opravdu krásná karta.
- 9) Jedny z nejhezčích podpisovek jaké jsem kdy viděl, velký palec nahoru
- 10) Distribuce - myslím, že povedená. Dostalo se na všechny. Každý kdo měl zájem měl a stále ještě má možnost boxy koupit ačkoliv po nich byla velká poptávka.
- 11) Výběr fotek - mnohdy velice zajímavé a hlavně neokoukané záběry. (Např. z mládí či v dresech týmů, ve kterých odchytali méně zápasů a tak je takových fotek často málo k vidění)
MÍNUSY:
- 1) Balení retail boxu. Tady je to asi mínus jen z mého pohledu, protože toto asi každý vnímá jinak. Ale většinou bývají retaily za příznivou cenu pro lidi, pro které nejsou třeba hity až tak podstatné a raději si zaplatí menší částku a získají větší množství řadovek a běžnějších karet na úkor hitů. Tady je to naopak, v retailu pouze 3 balíčky, což se mi osobně vůbec nelíbí a tím pádem i velmi malé množství řadovek.
- 2) Cena retail boxu (opět pouze můj názor). Když se srovná poměr cena/obsah hobby boxu a cena/obsah retail boxu, tak je na tom retail o dost hůře, ačkoliv je levnější. Ale není to tak úplně velké mínus, protože i tak je cena pěkná. Jen to srovnání a poměr.
- 3) Nevím jestli se jedná o chybu designu, tisku či ořezu, nebo zda-li je to takto z nějakého důvodu schválně, ale umístění rámečku s názvem insertu u Authenic Moments mi připadá dost nepovedené a hodně to podle mě jinak skvělou kartu zkazilo. Pokud by to bylo vycentrováno, tak by to působilo mnohem lépe.
Sečteno a potdrženo určitě nejlepší karetní série, který kdy byla v ČR a SR vydána. Opravdu neskutečný počin a děkuji za něj všem, kteří se na něm nějakým způsobem podíleli. Otevíračku jsem si neskutečně užil a řadí se k těm nej co jsem kdy dělal a to i v porovnání s NHL boxy. Snad se podobně kvalitních sérií dočkáme i v budoucnu.