MASKED STORIES RETAIL BOX č. 2

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2014.
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

MASKED STORIES RETAIL BOX č. 2

Příspěvek od vojta »

Tak jsem se rozhodl pro break ještě jednoho boxu MASKED STORIES. Volba padla jak jinak než na retail box který je více než příznivou cenu a plnění je naprosto super. Očekávání jsem moc neměl, jen jsem doufal aby bylo co nejméně duplikátů, a v hloubi duše jsem trošku věřil že by tento box mohl překonat můj 1 box, který se vyvedl naprosto super.

Ale jdeme na to.
Rozhodl jsem se nafotit všechny karty po jednotlivých balíčkách přesně jak šli za sebou. Protože retaily se tu moc neotvírali, tak aby jste viděli jak jsou karty po balíčkách baleny.

Balíček č. 1:
Obrázek

První balíček a jen jedna duplikátní karta (Šindel), začátek opravdu super! RTTC Šindeláře a AM Dzurilly jsou /80 a Paralelka Walzera /50

Balíček č. 2:
Obrázek

Druhý balíček byl opravdu skvostně plněn! Celkem 4 limitky, a z toho jedna /10 (Furch). Ale jen škoda třech duplikátů (Boháč, Richter, Závorka)

No a zbýval poslední balíček, kde jsem doufal že padne nějaká super podpisovka, 1/1 nebo pěkná memorabilia.

Balíček č. 3:
Obrázek

Fajn podpisovka Růžičky, Falter na paralelce /50, base všechny do sbírky a nakonec nádherný kousek Trvajovi vyrážečky /77!

Zde je ještě rekapitulace lepších karet v boxu:

INSERTY:

Obrázek

PARALELKY:
Obrázek
Horní řada /50 a Furch dole je /10

A nakonec 2 hity boxu.

AUTOGRAPH:
Obrázek
/39

A nakonec

GAME USED MEMORABILIA:

Obrázek

Hodnocení: S breakem jsem naprosto spokojen, málo duplikátů, super karty do sbírky. Tento box je znamení že rozhodně nebude poslední!
Díky za pozornost. *thks*

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: MASKED STORIES RETAIL BOX č. 2

Příspěvek od Dampa17 »

Naprosto souhlasím, že super :thumbup: Když opominu ty paralelky, tak podpisovka a hlavně vyrážečka se opravdu povedly :clap: ... musím se přižnat, že po naprosto super výsledku mého hobíku jsem neodolal a jsem také v očekávání jednoho retailíku a vytáhnout to, co ty, tak bych si vůbec nestěžoval :think:

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2014“