Karty to jsou fakt pěkné. Scaner opět nemůže samozřejmě lesk zachytit, tak jsem pak dole dal ještě fotku.
Na obrázcích není masked marvels na kterém jsem vytáhl Ryana Millera. Všiml jsem si toho až po skenování a už jsem se na to vyprdnul
Base nedávám, ale byli tam dobré jména jako Crosby, Ovce atd...
2012-13 Certified Path to the Cup Quarter Finals #22 Artem Anisimov/Daniel Alfredsson /399

2012-13 Certified #136 Gilbert Perreault IMM /999

2012-13 Certified #148 Matt Watkins RC /999

2012-13 Certified Mirror Blue #98 Mikkel Boedker /99

A jdeme do finále bez udání pořadí
2012-13 Certified Path to the Cup Quarter Finals Dual Jerseys #9 Antti Niemi/B.J. Crombeen /250

2012-13 Certified Signatures #25 Tyler Bozak

2012-13 Certified Signatures #3 Dustin Byfuglien

2012-13 Certified Fabric of the Game Mirror Red Jersey Team Die Cut #4 Patrik Berglund /150

Tady jsou komplet bez Millera

Z boxem jsem celkově spokojen. Žádná velká pecka se nekonala, ale karty jsou to fakt pěkný. Líbí se mi ta blue paralelka. Nedivim se Uphonovi že je sbírá
Potěšili podpisy. Hlavně jsem nechtěl nějaký no name nováčky a Byfuglien s Bozakem jsou super. Hlavně ten Byfuglienuv podpis je dobrý
Berglund taky pěkná karta
Jinak jsem dospěl do fáze sběratelství, kdy nebudu většinou nic prodávat s breaků. Bavil jsem se o tom i s Hansem na burze ,že to fakt nemá cenu. Karty si tedy všechny nechávám krom Byfugliena, ale tam je to zase jiný příběh
Pokuď je časem pustím tak formou výměny a to až je dám do tržnice.