1.BONUS
1 box som dostal z Dacardworld zdarma, 11/12 Panini nieco, moc som to neskumal. Tu je vysledok - slovaci, cesi, inserty. Potesila Private Signings - prvni vlastofka do zbierky

2. UD Black 2008/2009
Tento box som skusil preto, ze uplne zerem Pride of the Nation karty, tak som chcel skusit stastie. Okrem ineho tam byvaju aj ine solidne kusky. Bohuzial zo 4 kariet bola 1 presla redemption, no to je riziko podnikania. Naviac, ta redemption bola na solidnu kartu "Dual Player Auto Patch Clarke/Gagne x/3". Tu je break:

3. 2011/2012 Dominion Box 1
Mam napozeranych vela Dominion breakov, no tento box bol to najhorsie co som kedy videl. V podstate tam nebolo ani hovno. Jeden z tych boxov nebol "factory sealed", no zvysok balenia sa mi zdal neposkodeny. Naviac, taky predajca ako Dacardworld by asi len tak neodrbavali, takze hold len smola. Na goldke je Brad Boyes.

3. 2011/2012 Dominion Box 2
Tu naopak box podla mna uplne super. Akurat nasere 2x redemption toho isteho no-name hraca

4. 2011/2012 The Cup
No, zlaty klinec vecera

Aby som to zhrnul, celkovo spokojnost. Karty su pekne, aj ked som nevytiahol nic co by som chcel do zbierky (Pride of the nation, Stickside Signatures, Booklet, Honorable Numbers, atd.), takze skusit asi stastie na ebay. Urcite do takychto boxov pojdem ja v buducnosti. Ovela viac sa mi paci box s menej kartami a sanca na poriadnu pecku, nez vzdy mrte radoviek.