2012-13 SP Game Used

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2013.
Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2012-13 SP Game Used

Příspěvek od DzEjDy »

Tak tady další z breaků nových SPGU...

Pro pořádek pár base, který jsou letos hodně pěkný...
Obrázek

A jedeme z kopce...

Obrázek
Alespoň že ten Spezza není Canada jersey :) . Perry s limitem /12 to asi moc nezachrání...

Obrázek
Hm, pěkná karta, ale mám pocit že oba dva už jsem vytáhnul na CANADA jersey v BD.

Obrázek
Nevím, neznám. Pochybuji, jestli má tento chlapec vůbec odehraný nějaký oficiální zápas NHL. Škoda, co jsem koukal před chvilkou na checklist, tak je to asi nejhorší možný jméno.

Obrázek
A poslední karta podpisovečka. Nugeta asi neurazí no... :D

Hodnocení breaku: Karty jsou to pěkný, oproti loňským určitě zlepšení. Celkově mně ani nepřišel tento box jako nějaký slabý, akorát je tam ta pachuť z Kanady. Kdyby tam těch karet bylo víc international, tak nic proti, ale když pouze Kanada a ještě k tomu tak ze tří čtvrtin, tak je toho podle mě moc. 70%

*thks*
Obrázek

fero
Zkušený
Zkušený

Re: 2012-13 SP Game Used

Příspěvek od fero »

tak ked vytiahnes nugeta sa ma gratulovat :D *drink* *dlr*

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Dzejdy, úvodem musím říct, že si asi tady otevřel nejlepší box SP Game Used, takže gratulace! Ale já tenhle produkt fakt nechápu. Ten podpis RHN je samozřejmě super, ale chtěl jsem se zeptat, jestli je to opravdu řadovka přelepená nálepkou nebo jsou tam oproti řadovce ještě nějaké rozdíly. Tohle je hroznej přístup, kterej jsem hodně kritizoval u Panini. Mám rád když podpisovky mají nějaký svůj osobitý design. Co se týče Team Canada, tak taky sdílím stejný názor. Nevím, proč to teď začali cpát do všeho. Jestli to fanoušci v zámoří chtějí nebo jim došly NHL dresy. Přitom mi přijde, že národní dresy by měly stát na trhu víc než dresy z NHL. Aby z toho za čas nevylezlo, že jsou to nějaké photoshoot jersey nebo že si v nich někdo někdy zatrénoval. Ono jak sem včera dával Robino ten popisek, tak to na mě působilo takovým zvláštním dojme. Možná by bylo super, kdyby firmy dozadu do textu psaly, kde byl dres použit. Jako to, že napíšou, že jim to někdo zaslal s tím, že byl oficiálně použit je takové chabé vyjádření.

Díky za brejk!

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

hopkins pekna trefa, gratulujem... :thumbup:

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

No dizajnově jsou to takřka stejný karty, akorát to "pozlátko" okolo jména je na řadovce stříbrný a u podpisovek zlatý. Ale není to tak, že by vzali řadovku a nalepením podpisu by z toho byla auto karta. Na zadní straně mají base statistiky, zatímco auto karty klasický certifikát pravosti od již zesnulého R. P. McWilliama (R.I.P.). Takže ty karty jsou jiný, ale bohužel to není moc poznat. Určitě by tomu nějaký přechod nebo orámování slušelo víc. Takhle je to velký usnadnění si práce od UD.
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Jop Honzo, potvrzuju, Cizikase s Ashtonem na dualu TC si vytáhl z BD :) ... Tak si tak v poklidu jedu postupně dolů tím breakem, říkám si pěkný, o tu dual TC mu asi napíšu a pak dojedu k Nugeťákovi a nahlas jenom "ty krávo to si děláš kozy, on vytáhl Nugeťáka" :D ... Tady si neodpustím citovat cloutsncharu "the Nuuuuuuuuuuuuuuuuuge" :D .. Pěkný, jak říká Hans, asi nejlepší break SPGU co tu byl dosud prezentován.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Já pořád nevím. Když to projíždím, tak asi dobrý, i limity slušný, Nugeťák taky dobrej :thumbup: (ikdyž už to není RC).
I ty Kanaďani mi tolik nevadí :P , ale asi u mě převládá dlouhodobá averze vůči produktu SP Game Used :cry:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dzejdy, promiň, já si oba Edmontoňáky spletl... (měl jsem poslat Gretzu):-))) Ale tak dneska snad neurazí ani ta Nugeta.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2013“