2011-12 Panini Dominion VIDEO tin break
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011-12 Panini Dominion VIDEO tin break
Super výpis a fakt čumim, myslim, že vytáhnout takovou kartu a pak se o tom člověku něco takového dozvědět musí být naprostá fantazie a super pocit. Gretzky by samozřejmě neurazil, ale má karet až až a pokud má člověk prachy tak na ebayi si koupí třeba 5 jeho 1/1 karet, ale tento hráč toho zase tolik mít nebude a pokud někdo rád historii ještě ke všemu klub, tak je to srdeční záležitost a ta karta prostě z domu nepůjde ani kdyby za ni včera někdo nabídl Noemovu archu:D Obrovská gratulace a Faulka zkus určitě reklamovat. Díky za break, video super a skeny zadních karet je určitě parádní nápad.
S tou reklamací to nebude zase až tak rychlej proces. Jediná možnost je poslat jim tuto poškozenou kartu zpátky za oceán a pak čekat kdy a co pošlou zpět jako náhradu. Momentálně to teď na přelomu roku řešit nebudu.
-
- Hvězda
Dzejdy, nejsi sám, pro koho je ta karta Cooka naprostou bombou. I pro mě, letitého fanouška Rangers, je to masakr. Trochu ti jí závidím, ale daleko více přeji. Kéž bych někdy vytáhl podobnou nádheru !!!

Dzejdy, napsal si to moc hezky. Podobně bych to cítil já. Podle mého názoru je to právě mnohem unikátnější nežli Wayne, protože ten má karet habakuk. Ano, nikoho by Wayne na jakékoliv super kartě nemohl urazit, ani nikoho, komu je 8 let, ale prostě toto je unikát. Takovou kartu podle mě vytáhneš jednou za život. Nic lepšího už prostě vytáhnout nemůžeš, nebo raději říkejme unikátnějšího. Já myslím, že break se více než povedl, i když to ostatní je v podstatě o ničem a nestojí za zmínku. I jedna karta dokáže zachránit break a nejen jeden.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.