1.balíček

2.balíček

3.balíček

4.balíček

Vše je volné, jen Couturiera (81/99) jsem prodal Markovi (wrc3) za dvacetšesttisíc ... takže zájemci pište jemu

Prostě štěstíčko, ale po těch Contenders příjemná změnaLembi píše:Tome mám otázku.... Jak to prosím tě děláš , že ze 3 boxů CR 11/12 si vytahl 3 RC silhouettes??
Pokud by jsi jich někde sehnal víc, dej vědět, taky o něj mám zájem...Uphon píše: Přesto se ještě pokusím o 10-11 (pokud jej seženu), tam je můj cíl Silhouette
Když použiju hlášku z Knoflíkářů - nejíš maso, nechápeš vtiphleibl píše:Nevím,možná budu vypadat divně,ale za toho Couturiera vážně někdo zaplatil 26 000?Pokud jo neni to přehnaný?
![]()
Já jsem Saada prodal asi před půl rokem na Silhouette za 115 a kámoš toho samého (z group brejku) za 145 tuším někdy před dvěma měsíci. Teď se dívám a Couturier šel nedávno jen za necelých 100, což je dost slabota. Čekal bych více ... Saad asi bude pořádně velký talent - pořád ještě v 19 letech sbírá v Saginaw body jako na běžícím pásu a má už dva zápasy za Blackhawks za sebouLembi píše:Co jsem tak na ebay koukal, tak jsem celkem nechapal... Saad se tam prodava za cca 50usd vice nez Couturier....
Silhouette mají limit všechny, tahle je /99 ... být to /25 tak by cena byla úplně někde jinde.gonzzzales píše:Couturier má limit /25 nebo /99? Nebo je bez limitu?
Jojo. to jsou jediný boxy, o kterých vímUphon píše:A jeden "tip" pro Corfixe... http://www.worldofhockey.cz/worldofhock ... -HOBBY-Box
Mi ještě osobně dluží koupené karty Lecavaliera na shopu u něj, ty už zřejmě asi nikdy neuvidím. Ale ostatním dluží stále tisíce, navíc karty co má na shopu už dávno některé prodal na eBayi ... Bylo to myšleno jako sranda, ale to jsou zřejmě jediné boxy CR 10-11, které se dají na našich "shopech" najít. Každopádně jsem měl k tomu odkazu připsat nějaké podobné varování v černém rámečku, jako je na cigaretáchHans píše:Uphone, beru to jako srandu, ale fakt bych se bál, aby to tam někdo nekoupil, když se neví, jestli prodejce už vyřídil všechny resty a funguje "normálně".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host