1. 1998/99 Topps Gold Label
Jeden z těch boxů, co jsem si chtěl už hodně dlouho otevřít a teď se mi to splnilo. Naprosto bezchybné a krásné karty, vše s refractor efektem, k úplně dokonalosti možná chybí větší množství insertů, i když co je tady řadovka, je v jiných sériích insert

- Box - i samotné balíčky jsou s refractor efektem

- Řadovky - tady extra spokojenost, dal jsem dohromady základní set 100 karet (+ 9 duplikátů)

- Inserty, Paralel
Roenick - Red Label Class 3 /25
Rhodes - Red Label Class 1 /100
Parrish - Black Label Class 2
Fata - Black Label Class 1
Recchi, Barnes - Class 3
Roy, Shanahan, Kapanen, MacInnis - Class 2
Selanne, Kariya - Goal Race ´99

2. 1999-00 Pacific Crown Royale
Stejně jako u Labelů, jeden z těch boxů, po kterém jsem prahnul. Spousta krásných insertů, velká karta Yzerman Cramer´s choice je boží, dost možná si obstarám pár dalších. Limitované karty taky zajímavé, hlavně asi Palffy.
- Box - ve stříbrném balíčku byla karta Cramer´s Choice

- Inserty, Paralel
Yzerman - Cramer´s Choice Jumbo

Tkachuk - Team Captain Die-Cut
Štefan - 21 Century /375
Tanguay, Novoseltsev - Rookie Limited Series /99
Antropov - Rookie /450
Palffy - Premiere Date /73
Tanguay/Lindros, Vanbiesbrouck/Thornton - Card-Supial (pro ty, kdo tento insert neznají - na zadní straně klasické karty je vyříznutá kapsa, kam pasuje ta menší)

- Řadovky - Hniličku za NYR jsem tedy ještě neviděl

- Rookie - RC Luonga určitě zajímavá (i když....

- International Glory - mám 24 z 25 karet

- Ice Elite - opět 24 z 25

3. 1999/00 Upper Deck PowerDeck
K předchozím dvěma boxům jsem přidal ještě tento "sranda box", kdysi dávno jsem si koupil (resp. mi byl koupen

- Inserty, Řadovky
Hašek, Jágr, Orr - Time Capsule Auxilary Power (celkem 8 karet v setu)
Gretzky - Powerful Moments Auxilary Power #Aux PM1 (celkem 4 karty, všechny s Waynem)
Roy, Yzerman, Orr, Hull - Time Capsule CD (stejně jako u klasických karet je zde celkem 8 CD Time Capsule)

- Set řadových karet 1-20 + solidní hromádka duplikátů, ale do druhého setu pár karet chybí, některé byly 3x

- PowerDeck CD - opět protikus ke klasickému setu, tzn. 20 CD celkem

Na závěr pěkná sestava, která se podařila u Roye a Yzermana

Tak hotovo, jak jsem říkal, naprostá spokojenost a splnění dvou (možná i tří) "brejkovacích" snů. Teď budu rozmýšlet, co budu dávat dohromady, určitě Ice Elite, International Glory a základní CD PowerDeck, když mi tam toho chybí tak málo.