Contenders se mi loni hodně líbily počtem insertů, podle mě v tomhle loni neměli konkurenci.
Nyní je to jiné.
Moc se omlouvám, že nascanuji, připravuji se na burzu.
V boxu 2x RC AUTO (má být 1 ks) a 2x AUTO (má být 1 ks) - alespoň co jsem zjistil, mají být 2 podpisovky na box. Nikde jsem jiný popis nenašel.
No neradoval jsem se dlouho.
Na Calder Contenders byly Cody Eakin a Stefan DelaCosta...
Na NHL INK Robin Lehner a Tomáš Vicnour.
Za to míří ode mě největší kritika všem vydavatelům. Proč dávají na "normální" podpisovky zase nováčky, když mají vyčleněnou samostatnou podsérii??? Vincour samozřejmě potěšil, ale jde o princip. Já neříkám, že bych chtěl mít na kartě podpis Hala Gilla místo Vicnoura, ale nejde mi to do hlavy.
Inserty - proti loňsku zklamání. Jen Cup Contenders (2x - MA Fleury, Kopitar) a Calder Contenders (2x Teuber a Todd Ford - golman WSH).
Ale narovinu, podpisy jsou perfektní. Řadovky úžasné, takže bych po tomhle boxu sáhl mnohem radši, než po Elite, který jsou za podobnou cenu. Ono totiž na takových podpisech chytit zajímavý jméno, tento box hodnotíte hodně dobře...Nemluvě o těch AUTO patch kartách co tam jsou.
2011-12 Panini Contenders Hobby.
2011-12 Panini Contenders Hobby.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011-12 Panini Contenders Hobby.
je to nemozne ale vsechny boxy Contenders kde jsou podpisy Horaka zustali asi v USA/CAN... Zatim to vypada ze Horaka na NHL Ink pokud mozno Gold si budu muset zitra breaknout sam 

Contedners ma sklamali, ved viete, ze vzdy som nejaky balicek dva otvoril a bol som spokojny, v kazdom balicku takmer vzdy nieco bolo. teraz? inserty su fuc a este je to drahsie 

https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
nahlady sa mi pacili, teraz som bral hned 4 baliky na skusku a uvidim co bude prekvapko, podla tohto som neni moc isty chcel som brat cely box ale pacia sa mi viac ako minuly rok.... 

proč jsou tam nováčci
? Protože staříci jako Hall Gill mají po tolika letech hokeje ztuhlé prsty, než by podepsali stovky karet, trvalo by jim to strašně dlouho a bylo by víc redemption karet, než máme teď
, navíc nováčci jsou trošku jako nevolníci
, když už podepíšou 10000 karet za sezónu, tak nějakých 1000 navíc dají naprosto v pohodě a všichni jsou
Jj, taky mě štve tohle míchání nováčků... pak si koupíš box a nestačíš se divit, co je to za jména...

Jj, taky mě štve tohle míchání nováčků... pak si koupíš box a nestačíš se divit, co je to za jména...
No nevím, takovej Hall Gill toho určitě nepodepsal jako dnešní nováčci
No úplně pro zajímavost, měl jsem tam 4 podpisy a všechny o ničem. Tak nevím...Ale na burze otevřel 1 pán boxik a měl tam AUTO patch Gomeze (stejný case). Nádherná karta, ale ani Scotty by to nezachránil...

No úplně pro zajímavost, měl jsem tam 4 podpisy a všechny o ničem. Tak nevím...Ale na burze otevřel 1 pán boxik a měl tam AUTO patch Gomeze (stejný case). Nádherná karta, ale ani Scotty by to nezachránil...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Gilla bolí ruce max. od hokeje, opravdu toho moc nenapodpisoval... ale je to skvělý bek... stejně je zvláštní, jak spíš poslední dobou remcám, jenom se mi nelíbí, že se na podepsané karty dávají skoro všichni nováčci, i když pokud by to bylo jenom na RC, tak fajn. Ale opravdu nechápu, proč je musí cpát i k stabilním hráčům NHL. Možná tak prvních 5 jmen z draftu, ale Vincoura, Bishopa a podobné, nevím...pavelbart píše:No nevím, takovej Hall Gill toho určitě nepodepsal jako dnešní nováčci![]()
Panini má hezké patche, fajn že dávají prostor i jiným hráčům ... ale u Gomeze bych si asi rval vlasy... i když počkat, on už vlastně ten gól dal

http://celebrations-gomez.com/en/