Upper Deck 07/08 ser. 2, Ultra 09/10 blaster

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2012.
Odpovědět

Nejlepší kartička je:

Top Picks insert Sid Crosby
6
6%
Hometown Heroes insert Paul Kariya
6
6%
Stars in the Making insert Paul Stastny
2
2%
Brian Elliott RC
3
3%
Carey Price RC
8
8%
David Clarkson YG /100
8
8%
Fab Four Fabrics Canucks /100
38
38%
Rob Schremp jersey
17
17%
Total O insert Sid Crosby
3
3%
Michal Neuwirth Gold Medailon RC
9
9%

Celkem hlasů: 100

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Upper Deck 07/08 ser. 2, Ultra 09/10 blaster

Příspěvek od Tony Lapacka »

Po delší době jsem otvíral dva boxy. Napřed Upper Deck 07/08 hobby, série 2, výber boxu byl takový náhodný pokus, chtěl jsem zkusit štěstí ohledně Young Guns RC karet.

Box plněný klasicky, 24 balíčků po 8 kartičkách.

Některé řadovky měly zničenou spodní hranu, k čemuž došlo zřejmě při balení kartiček do balíčků, ale týkalo se to asi jen pěti řadovek z boxu.

Tahle série má pár řadovek Čechů a Slováků, v boxu byly karty: Marek Židlický (Nas), Aleš Kotalík (Buf), Tomáš Kaberle (Tor), Martin Ručínský (SLB), Petr Sýkora (Pit), Martin Straka (NYR), M. Rozsíval (NYR), Robert Lang (Chi), M. Gáborík (Min), L. Višňovský (LAK), Pavol Demitra (Min), Josef Stumpel (Fla), Lad. Nagy (LAK), Richard Zedník (Fla), M. Handzuš (LAK).

Inserty:
Hometown Heroes P. Kariya
Stars in The Making: Zach Parise, Paul Stastny
Top Picks: Sid Crosby, Rick Nash
Clutch Performers: Martin Brodeur
Obrázek

Kartičky Victory Update - 1:1
RC's: Brian Elliott (Ott), Carey Price (Mon), Tyler Weiman (Col), Jiří Tlustý (Tor), Olli Malmivaara (NJD), M. Raymond (Van), Sam Gagner (Edm), Cal Clutterbuck (Min), Matt Smaby (TB), Mike Lundin (TB), Tyler Kennedy (Pit)
Obrázek

Young Guns RC:
David Perron (SLB), Tanner Glass (Fla), Cal Clutterbuck (Min), Matt Moulson (LAK), Mark Mancari (Buf), Chris Bourque (Was)
Obrázek

UD Exclusive - limit .../100:
400 Jason Blake, 482 YG RC David Clarkson
Obrázek

Rookie Material jersey: Rob Schremp (momentálně Norimberk DEL)
Obrázek

Fabulous Four Fabrics (1:288) jersey: Naslund/D. Sedin /H. Sedin /Luongo .../100
Obrázek

Hodnocení: Celkem slušný box, ale YG mohly být lepší. Samozřejmě jsem hledal Pavelce nebo Tomáše Pöpperle, no ale ta YG karta s limitem do 100 a Fab Four jersey mi to nahradily... *cl*

Ultra 09/10 blaster:

12 balíčků po pěti kartičkách.

Překvapily mě inserty:

Scoring Kings Iginla
Crowning Achiewments Doug Weight
Total O Sid Crosby
Obrázek

RC karty:
Michal Neuwirth Gold Medailon 8-)
Byron Bitz
Kevin Westgarth
Obrázek

PS: V anketě má každý celkem tři hlasy! *thks*
Hobby od roku 1994.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Upper Deck 07/08 ser. 2, Ultra 09/10 blaster

Příspěvek od jarosenko »

Parádní UDéčka. Na téhle sérii jsem se vracel zpět ke sbírání. A po několika letech pauzírování jsem rozbaloval právě tenhle balíček.
Jinak box fakt našlapaný. Ta Four Fabricks je parádní. Dvě exclusives a z toho jedna RC se zajímavým jménem.
Na RC materials sice méně známé jméno, ale zase multicolor. A ten Price victory update, také není k zahození *rfl*
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Re: Upper Deck 07/08 ser. 2, Ultra 09/10 blaster

Příspěvek od Tony Lapacka »

Jo, ten box byl fakt dobrý, včetně toho, že Perron, Moulson nebo Clutterbuck jsou celkem solidní hráči. Největší talent mezi nimi je ten Perron. Jsem spokojen a možná bych časem dokoupil něco dalšího z téhle série. Takhle nějak si představuju slušný box NHL karet... *cl*
Hobby od roku 1994.

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2012“