2012 ITG Canadiana - pro zasmání:-)

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2012.
pavelbart
Administrátor
Administrátor

2012 ITG Canadiana - pro zasmání:-)

Příspěvek od pavelbart »

Když jsem tento box objednával, vůbec jsem neměl tušení, že to není box pouze o hokejkách...jaké bylo překvapení, když jsem viděl checklist. Až na Pamelu Anderson jsem skoro nikoho kromě Yzermana a spol. neznal...
No a protože si nemyslím, že v ČR je někdo, kdo si ten boxik koupí, rozbalil jsem 1. ze tří::-).
V boxu 9 karet. Jak mám rád ITG, tak tohle je hrůza. Je to jak nedodělaný...to by pan Hrbek ve nepustil :D Mně to přijde vzhledově otřesný.

Výsledek? Podpisy - neznám, sorry...Ten kovboj je mi povědomej...ale fakt nevím kam s ním. Podpis má ale pěknej:-).
JSY - aspoň hokejistka :thumbup:
Na řadovkách zaplaťpánbůh Conn Smythe (Sportsman) a Maurice Richards (Athlete - proč ne sportsman??) a dále třeba Guy Lombardo (musician) - kdyby to byl Dave Lombardo, tak je to bubeník ze Slayer, ale tento pán vypadá, že Slayer ani nezažil...Joe Shuster (writer) - nic jsem od něj nečetl...Glenn Gould (musician) - neznám...Stojko - toho aspoň znám.
Co já bych dal za Pamelu...
Vše je volné ;)
Obrázek
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

nsxhitman
Hvězda
Hvězda

Re: 2012 ITG Canadiana - pro zasmání:-)

Příspěvek od nsxhitman »

Možná je to spíš k pláči. Karty se mi vůbec nelíbí a když jsem viděl tu cenu boxu, tak jsem se zhrozil. Ta cena vůbec neodpovídá kartám. Aspoň podle mě. Ale super, že jsi nad věcí a bereš to s humorem (podle nadpisu). ;)
Jose Theodore, insertní série gólmanů

tintis
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od tintis »

Nebudu raději komentovat, jak ty karty vypadají! Ale co naprosto nechápu je: 9 KARET V BOXU a samozřejmě ta cena za něj..... *bang*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

nsxhitman píše:Možná je to spíš k pláči. Karty se mi vůbec nelíbí a když jsem viděl tu cenu boxu, tak jsem se zhrozil. Ta cena vůbec neodpovídá kartám. Aspoň podle mě. Ale super, že jsi nad věcí a bereš to s humorem (podle nadpisu). ;)
To byla hlavně moje chyba, že jsem si nepřečetl detail produktu, a další byla, že jsem objednal hned 3 ks :D . Ale tak vytáhnou podpis Yzermana, nezlobil bych se, nebo aspoň tu Pobřežní hlídku... :)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

nsxhitman píše:Možná je to spíš k pláči. Karty se mi vůbec nelíbí a když jsem viděl tu cenu boxu, tak jsem se zhrozil. Ta cena vůbec neodpovídá kartám. Aspoň podle mě. Ale super, že jsi nad věcí a bereš to s humorem (podle nadpisu). ;)
Ono jak se to asi vezme... Pro nás o ničem, pro Kanaďany třeba obrovská citová investice. Dokážu si představit něco podobného, co by se týkalo historie naší země - karty třeba s podpisem Jana Wericha, TGM, Josefa Škvoreckého, Ivana Krále... a ze sportovců Zátopek, Čáslavská nebo i třeba Roman Šeberle, Martina Sáblíková či Petra Kvitová... Nerozmýšlel bych se ani minutu! Co Vy na to, pane Hrbku? *rfl*
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

jo necak má pravdu, asi by to bylo jiný kdyby to byl box o lidech z naší země, to by byl masakr :)
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Nebo třeba Václav Havel , Václav Klaus auto , Havel Cuty 1/1 to by bylo terno , ze současnosti Leoš Mareš , Robert Rosenberg nebo Agáta Hanychova aby to bylo cool mohly by to vydávat OFS aspoň by existovala naděje že spousta těch podpisovek nakonec nevyjde .
Tyhle boxy jsou pro nás asi o ničem co k tomu říct .
Obrázek

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

SugarRay píše:Nebo třeba Václav Havel , Václav Klaus auto , Havel Cuty 1/1 to by bylo terno , ze současnosti Leoš Mareš , Robert Rosenberg nebo Agáta Hanychova aby to bylo cool mohly by to vydávat OFS aspoň by existovala naděje že spousta těch podpisovek nakonec nevyjde .
Tyhle boxy jsou pro nás asi o ničem co k tomu říct .
Hele, vím, že máš momentálně velkej světabol, ale byli a jsou i Češi, kteří si úctu zaslouží... Třeba já! *lgh*
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Sugare, teď si to rozbil:-)
Mně nevadí to zaměření na Kanadu, vadí mi design. Odfláknutý, bez nápadu, až moc jednoduchý...jako kdyby na to měli týden to navrhnout...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Máš recht ten design taky neni zrovna dechberoucí , Nečáku potíž je v tom že současná společnost uznává právě takový "osobnosti" jak jsem psal , kdyby tam byly lidi který opravdu něco znamenaj tak to asi nikdo nekupuje to je velkej problém týhle doby a to všechno proto že v roce 89 zvítězila pravda a láska a podívej se teď kolem sebe .
Já jsem třeba kupoval od ITG O Canada to se ještě dalo ikdyž design bych řek že byl podobnej ale tohle je už fakt jenom pro severoameričany , nebo pro fajnšmekry a masochisty , Pavle tebe do toho nepočítam to je jasný ty jsi kupoval zajíce v pytly .
Obrázek

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

SugarRay píše:Nečáku potíž je v tom že současná společnost uznává právě takový "osobnosti" jak jsem psal , kdyby tam byly lidi který opravdu něco znamenaj tak to asi nikdo nekupuje to je velkej problém týhle doby a to všechno proto že v roce 89 zvítězila pravda a láska a podívej se teď kolem sebe .
Naprosto s Tebou souhlasím... Na druhou stranu, každá doba má něco - Žižka přikazoval mrzačit faráře, p***t jeptišky a plenit kostely, Beneš mohl lusknutím prstu nechat alespoň důstojně dožít Háchu, kterej musel kvůli němu všechno odnést a neudělal to, pak ho přikázal zakopat u zdi... A bylo jich víc, těch našich "rádoby" symbolů, co jsou dneska na přebalech učebnic! ;)
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Radovky se mi libi. Ty podpisovky jsou typicke produkty od ITG, i presto, ze kovboj nema zadne logo NHL, tak ma vyfocenou jen hlavu a zbyly design neni neznamy... Taky si umim predstavit karty s nasimi osobnostmi, cenou ale do 900 kc.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ty zette, víš sám, že naživo karty vypadají vždy trochu jinak. Někdy jim to ubere, někdy přidá. Tady jim to spíš přidalo. Live je to šílený...odfláknutý...Ma-me, když sedne ke Corelu, má za 5 minut lepší návrh. Já mám ITG rád, ale tady by mě zajímalo, co bylo cílem té série. Poslední dobou jsou až moc komerční, což se přiznám, že mi vadí. Chrlí série jak šílený, všechny karty jsou skoro stejný, jsou na nich pravidelně Quad JSY se stejnou, nebo dost podobnou sestavou apod. Ale tohle mi do toho nezapadá. Kdyby to stálo 20CAD, tak beru. Ale tady jsem zmaten...třeba to bylo cílem ITG :D Pak se jim to povedlo dokonale :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ještě krátce k Nečákovi - ano, umím si představit karty z naší historie. Spíš by mě zajímalo, kdyby takový projekt vznikl, jakou historii bychom brali...pokud tu moderní, od 1989, tak bych to snad radši ani neviděl...snad jen sportovci a pro mě Havel by si zasloužili tam být. Ale uznávám, že nemám přehled o tom, jak jsou na tom naši vědci apod. Jinak myslím, že máme v historii určitě více TOP jmen než Kanada. A určitě by to nebylo špatné, něco takového připravit. Trochu se jen bojím, že širší veřejnost by na "hokejové" karty koukala jako na zjevení...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Pavle Havel si zaslouží jenom peklo a pevně doufám že už se tam smaží .
Ma-Me by fakt zvládnul za hodinu vytvořit lepší karty a souhlasim s tebou ITG už mi neni tak sympatický jako dřív , dělaj toho moc a s designem nepohnuly za ty roky ani o píď . Jedna serie za druhou , já už ani nemám přehled co všechno za poslední dva roky vydaly .
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

necak píše:
Ono jak se to asi vezme... Pro nás o ničem, pro Kanaďany třeba obrovská citová investice. Dokážu si představit něco podobného, co by se týkalo historie naší země - karty třeba s podpisem Jana Wericha, TGM, Josefa Škvoreckého, Ivana Krále... a ze sportovců Zátopek, Čáslavská nebo i třeba Roman Šeberle, Martina Sáblíková či Petra Kvitová... Nerozmýšlel bych se ani minutu! Co Vy na to, pane Hrbku? *rfl*
přiznám se že mám uplně jiné nápady a záměry ;)
ale z těch vedlejších témat by nebyla špatná historie československých úspěchů,ale i účastí na olympijských hrách.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

PS Ma-me na hrad :thumbup:

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

SugarRay píše:Pavle Havel si zaslouží jenom peklo a pevně doufám že už se tam smaží .
:clap: :clap: :clap:
:-D
A místo letiště bych po něm pojmenoval tak maximálně Matiční. Víc tady toho z*urvil, než napravil a pomohl hlavně sám sobě. Co je nám platný, že byl symbol revoluce? Politik jak poleno - fakt záslužný, jezdit za naše prachy po světě a podávat si ruce s jinejma státníkma... :thumbdown:

Sorry za OT, ale Sugarův příspěvek jsem nemohl nechat bez povšimnutí.

Jinak k těm kartám, jsou fakt ohavný. A jak tady píšete, že by to pro nás bylo zajímavý, kdyby tam bylo to který jméno... Myslím, že největší hrdinové naší historie se ani neuměli podepsat. Takže by postačil jenom obrázek. A i kdyby tam byl třeba TGM - já bych to nechtěl, co bych s tím dělal? :-) Pokud jde o Werricha - další skvělé jméno. Maturitní vysvědčení mám podepsaný od jeho levobočka, takže můžu bejt maximálně spokojenej. :D

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

Tak je to zajímavá série, jen ten design není nic moc. No, já osobně vzhledem k mému zaměření bych brala sérii, kde by byly osobnosti typu Jean de Carro, David Becher, Heinrich Mattoni, Vincenz Priessnitz, Jan Josef Nehr. Ale docela pochybuji, že vám tady někomu ta jména něco řeknou. :D :D
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

To jsou nějací slavní rodáci nebo obyvatelé Karlových Varů, ne?

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2012“