... ale samozřejmě gratulace a přeju, ať karta co nejdřív dorazí
4 x Parkhurst Champions - FOTO UPDATE
Re: 4 x Parkhurst Champions - FOTO UPDATE
Gretzkyho podpis samozřejmě bomba, ale nechápu důvod, proč je to redemtion ... u nováčků to pochopím, ale u takové "staré páky" a legendy dost těžko, to neměli možnost během přípravy to nechat podepsat??? Nebo je ta karta nečím zvláštní, že to nešlo? Prostě tomu nerozumím ...
paneboze to je masakr,nadhera,ty karty se opravdu povedly,pekny break.
jak asi vypada ta karta co by mela prijit postou?
Tak to joma-me píše:To je jen ukázka...vojta píše: Ale oproti podobné serii 06/07 je v boxu docela málo golmanů

Úplně stejně jako ta první base karta na fotce, akorát podepsaná... Gretzky má 2 řadovky. Jednu za Edmonton, ta má číslo 1 a druhou za Kings, ta má číslo právě 99, takže by to měla být ona...Zangriel píše: jak asi vypada ta karta co by mela prijit postou?
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Tak je to nádhera! Ty řadovky, inserty i wire photos jsou skvělé. Ty podepsané řadovky, nevím nevím, z nich jsem na rozpacích, asi se mi více líbily ty podpisovky z 06/07. A ještě se mi nelíbí ty mini karty. Respektive jsou pěkné, ale nemám rád karty atypických rozměrů a navíc paralelky, které nejsou jasně rozpoznatelné z přední strany (viz ty green mini).
No a ten gretzky je úžasný, velká gratulace.
Chtělo by to více podobných sérií, vůbec bych se nezlobil.
No a ten gretzky je úžasný, velká gratulace.
Chtělo by to více podobných sérií, vůbec bych se nezlobil.
Já jsem četl - A první hvězda bez komentáře... O tomto jsem dlouho sníval
Teď už jen čekat
říkám si "hm, redemtion..."
A pak skoro náhodou zahlédnu: Wayne Gretzky
Samozřejmě gratulace, moc hezký base karty, ale nejen ty.
říkám si "hm, redemtion..."
A pak skoro náhodou zahlédnu: Wayne Gretzky
Samozřejmě gratulace, moc hezký base karty, ale nejen ty.

Moc pěkné karty, ty wire se mi taky moc líbí a nejsou ani moc drahé. Popravdě jsem u těch podepsaných čekal nějakou pálku a naopak je na Bayi třeba Howe ,,jen" za 62 dolarů a aukce končí za 4 hodiny...
P.S. Na breacích nových karet se mi strašně líbí, že nikdy nevím co uvidím: nesleduju totiž fotky vypouštěné firmami, jak budou vypadat nové ročníky, a tak se podoby karet dozvídám až díky vám - moc vám za to děkuju!
P.P.S. Tady máte toho Howe kdyby měl někdo zájem: http://www.ebay.com/itm/GORDIE-HOWE-AUT ... 2030194430
P.S. Na breacích nových karet se mi strašně líbí, že nikdy nevím co uvidím: nesleduju totiž fotky vypouštěné firmami, jak budou vypadat nové ročníky, a tak se podoby karet dozvídám až díky vám - moc vám za to děkuju!
P.P.S. Tady máte toho Howe kdyby měl někdo zájem: http://www.ebay.com/itm/GORDIE-HOWE-AUT ... 2030194430
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
Naprosto úchvatné karty, zatím se mi líbí ze všech nejvíc z tohoto ročníku...
A já breakuju karty zásadně v práci
A já breakuju karty zásadně v práci
Aukce na ebay musíš brát vážně až po jejich ukončení... sleduj jí do konce a uvidíš jak to začne skákat...Michal píše:Moc pěkné karty, ty wire se mi taky moc líbí a nejsou ani moc drahé. Popravdě jsem u těch podepsaných čekal nějakou pálku a naopak je na Bayi třeba Howe ,,jen" za 62 dolarů a aukce končí za 4 hodiny...
P.S. Na breacích nových karet se mi strašně líbí, že nikdy nevím co uvidím: nesleduju totiž fotky vypouštěné firmami, jak budou vypadat nové ročníky, a tak se podoby karet dozvídám až díky vám - moc vám za to děkuju!![]()
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
No nevím,ty karty vypadají téměř jako Artifacts....Jediné fajn a zvláštní mi příjdou snad jen ty Wire foto...Ty mini karty taky nemusím.Ale podpisovky máš zajímavé a neokoukané jména,to je good..No a k RED.CARD Wayna jedině gratulace...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Parádní hit, gratulace
Jj, ty wire photo jsou skvělé, ale podpisovka 1:400 je ufff .. trošku haluz. Dlouho jsem si myslel, že to budou 5x7 karty, vypadaly by nádherně, ale takhle při normální velikosti kartičky, no.. věčná škoda... navíc se u spousty karet, na kterých jsou 2 podepsaní hráči ty podpisy dost ztrácejí.
Měl jsi fakt velkou kliku.. karty jsou to nádherné, ale podpisovek mělo být v boxu garantovaných víc..
Jj, ty wire photo jsou skvělé, ale podpisovka 1:400 je ufff .. trošku haluz. Dlouho jsem si myslel, že to budou 5x7 karty, vypadaly by nádherně, ale takhle při normální velikosti kartičky, no.. věčná škoda... navíc se u spousty karet, na kterých jsou 2 podepsaní hráči ty podpisy dost ztrácejí.
Měl jsi fakt velkou kliku.. karty jsou to nádherné, ale podpisovek mělo být v boxu garantovaných víc..
Super brejk ma-me! :thumbup Ten Wayne je nářez, sice škoda že ho dali jako redemption, ale jsem si jistý, že tu kartu vyrobí, takže je to jen o čekání na posla z FedExu. Snad s tím hnou a nebudeš na to čekat jak já 14 měsíců. 
Brejk i druhý den při Foto update-tedy po zapnutém obraze vypadá moc hezky.
Souhlasím s názorem a taky nerozumím proč je podpisovka Wayne Gretzkyho redemption karta a není přímo vložená v boxu.
Bohužel u mě hodnotu boxu snižuje ta záplava Mini Champsek a jejich paralelek, které jsem nikdy nemusel a nemusím (ještě že tam nejsou přidané ty karty dinosaurů). A paralelky green co na skenu nejdou rozeznat od base verze taky nechápu.
Takže u mě jednoznačně vítězí ty Wire foto - nádherné záběry.
Jinak velká gratulace k Auto Great One.
Souhlasím s názorem a taky nerozumím proč je podpisovka Wayne Gretzkyho redemption karta a není přímo vložená v boxu.
Bohužel u mě hodnotu boxu snižuje ta záplava Mini Champsek a jejich paralelek, které jsem nikdy nemusel a nemusím (ještě že tam nejsou přidané ty karty dinosaurů). A paralelky green co na skenu nejdou rozeznat od base verze taky nechápu.
Takže u mě jednoznačně vítězí ty Wire foto - nádherné záběry.
Jinak velká gratulace k Auto Great One.
Sháním:
Patrick Kane, Jonathan Toews
BTP 10-11 Deep in the crease
UD Fleer 06-07 Netminders
(Update:03/2013)
Patrick Kane, Jonathan Toews
BTP 10-11 Deep in the crease
UD Fleer 06-07 Netminders
(Update:03/2013)
Fakt nevím, jak tenhle brejk zhodnotit. Samozřejmě podpisovka Gretzkyho je naprosto parádní a myslím si, že jí určitě vyrobí. Když jsem ho vytáhl já jako redemption v Trilogy, tak to byla nejrychleji dodaná redemption podpisovka. Karty jsou to pěkné, ale jinak je to podle mě hodně slabě plněné. 2 podpisovky by měli být standart.
Díval sem se na breaky na HI a SFC a zatím tento je jeden z nej co sem viděl. 

Tak šel za 119 dolarů. Nijak extra ceny karet Mr. Hockeye nesleduju, ale myslím si, že by se jeho podpisovka mohla pohybovat ještě otrochu výše, nehledě na to, že Parkhurtky jsou teď novým produktem, takže i to by mělo zvšovat cenu...ma-me píše:Aukce na ebay musíš brát vážně až po jejich ukončení... sleduj jí do konce a uvidíš jak to začne skákat...Michal píše:Moc pěkné karty, ty wire se mi taky moc líbí a nejsou ani moc drahé. Popravdě jsem u těch podepsaných čekal nějakou pálku a naopak je na Bayi třeba Howe ,,jen" za 62 dolarů a aukce končí za 4 hodiny...
P.S. Na breacích nových karet se mi strašně líbí, že nikdy nevím co uvidím: nesleduju totiž fotky vypouštěné firmami, jak budou vypadat nové ročníky, a tak se podoby karet dozvídám až díky vám - moc vám za to děkuju!![]()
Co sbírám:
tak třeba ho večer překonámeFelipe píše:Díval sem se na breaky na HI a SFC a zatím tento je jeden z nej co sem viděl.
Gratuluju Petře.
Já měl na večer připraven taky break, ale dám sem jen to lepší, když Petr udělal tu "černou práci" se vším ostatním:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Pavle a break itg Canada vs. World neplanujespavelbart píše:tak třeba ho večer překonámeFelipe píše:Díval sem se na breaky na HI a SFC a zatím tento je jeden z nej co sem viděl.![]()
Gratuluju Petře.
Já měl na večer připraven taky break, ale dám sem jen to lepší, když Petr udělal tu "černou práci" se vším ostatním:-).
Už jsem 1 udělal, ale nedával jsem ho sem...sorry:-).
Ale ještě asi nějaký udělám, s příští várky.
Ale ještě asi nějaký udělám, s příští várky.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Tak já ani nescanuju. Zklamání...
Podpisy Gilles Villemure - golman NYR - neznám...
Brian Sutter, Adam Oates (na té malé kartě), Pat Stapleton...
A jinak nic.
Inserty pěkný.
Podpisy Gilles Villemure - golman NYR - neznám...
Brian Sutter, Adam Oates (na té malé kartě), Pat Stapleton...
A jinak nic.
Inserty pěkný.